Cum se ataşează un fişier de mari dimensiuni la solicitare

Atașareaîn Internet. De ce aș utiliza atașări?

Conținutul

  atașareaîn Internet

  Mai puțin Simptome În Microsoft Outlook, primiți o solicitare de întâlnire, de la un utilizator Lotus Notes sau de la un alt client de e-mail terț. Mesajul conține o atașare cu următorul nume de fișier: Nu este acceptat calendar message.

  Far Manager v. Interfața aplicațiilor poate fi indisponibilă în limba preferată.

  Cauză Atașarea "nu este acceptată calendar message. Conversia nu reușește dacă una sau mai multe dintre următoarele condiții sunt adevărate: Întâlnirea conține un model de recurență care este disponibil pentru un client de e-mail terț, cum ar fi Lotus Notes. Cu toate acestea, acest model de recurență nu este acceptat de Outlook: Lunar de data: în fiecare lună pe ziua th nși nth ziua.

  • Referințe despre atașări De ce aș utiliza atașări?
  • Publicarea unei actualizări și atașarea fișierelor în Yammer -

  Outlook acceptă numai o nth zi de luni. Lunar de zi: în fiecare lună în nth zi din săptămână şi nth zi din săptămână. Outlook acceptă numai o singură nth zi din săptămână în orice lună.

  atașareaîn Internet

  Custom recurență: Outlook nu acceptă modele de recurență particularizate care sunt disponibile în unele clienți de e-mail terț, cum ar fi Lotus Notes. În acest caz, Outlook nu se atașareaîn Internet elementul, chiar dacă proprietatea RDATE specifică un model de recurență acceptate Soluție de evitare Pentru a rezolva această problemă, aveți organizatorul întâlnirii creează o întâlnire care utilizează un model periodice care acceptă Atașareaîn Internet.

  atașareaîn Internet

  Dacă Salvați și deschideți Atașarea fișier. Microsoft nu garantează în niciun fel, implicit sau atașareaîn Internet alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.

  Microsoft furnizează unor terţe persoane informaţiile de contact pentru a vă ajuta să găsiţi sprijin tehnic. Informaţiile de contact se pot schimba fără notificare prealabilă.

  Microsoft nu garantează exactitatea acestor informații de contact pentru terți.

  atașareaîn Internet

  Pentru informații despre cum să contactați oricare dintre companiile menționate în acest articol, vizitați următorul site Web Microsoft: Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Extindeți-vă competențele.

  Adăugarea fișierelor atașate la un e-mail pe iPad În aplicația Mailputeți atașa poze, clipuri video, documente scanate și multe altele la un e-mail. Atașarea unui document la un e-mail Puteți atașa un document salvat la un e-mail.