Account Options

Bitcoini locali, Noțiuni de bază - Bitcoin

Conținutul

  bitcoini locali

  Prima monedă locală din România. Sibiu va lansa "fratele" Bitcoin-ului Moneda se va lansa în 21 noiembrie, la Bucureşti, denumirea fiind bitcoini locali printr-un concurs de soluţii la care au fost invitaţi să participe toţi cei interesaţi, scrie News. Autorităţile din Sibiu vor lansa Sibcoin, prima monedă locală din România Consorţiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană a anunţat, marţi seară, că a fost aleasă denumirea pentru moneda locală a Sibiului, prima monedă locală din România.

  Denumirea a fost aleasă în urma unui concurs de bitcoini locali, organizat online, la care s-au putut înscrie toţi cei interesaţi.

  bitcoini locali

  Nu înlocuieşte moneda naţională, nu se află în bitcoini locali cu aceasta şi nu este tranzacţionată în sistemul bancar, fiind o monedă complementară. Potrivit acestora, există aproximativ de monede locale în lume, fiind listate în Complementary Currency Resource Center o bază de date mondială pentru monedele locale sau regionale.

  Sibcoin va fi lansat la Bucureşti, pe data de 21 noiembrieîn cadrul unui eveniment la care vor particcipa reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din Români şi persoane din industria HoReCa.

  bitcoini locali

  Sibiu a primit, în ianuariela Atena, titlul oficial de Regiune Gastronomică Europeană întitulatură pe care o va împărţi cu Regiunea Egeea de Sud Grecia. Dosarul de candidatură al Sibiului a fost depus bitcoini locali iunieiar în perioada - bugetul estimat al programului a fost estimat la peste opt milioane de euro.

  bitcoini locali