Articole similare

Circulația opțiunilor

Data publicării: Luni, 25 Mai, Ordinul de ministru nr.

Cei mai frumoși boboci de la Vianu

Admiterea candidaților pe locurile speciale pentru rromi se va face computerizat, într-o sesiune distinctă. Înscrierea pentru probele de aptitudini se va realiza în perioada iunie.

componenta temporară a opțiunii

Completarea opțiunilor în fișele de înscriere, de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, se va realiza în perioada iulieiar repartizarea circulația opțiunilor va avea loc în data de 10 iulie Calendarul complet al admiterii în învățământul liceal de stat este disponibil AICI. Probele de aptitudini organizate pentru admiterea în liceele vocaționale vor fi apreciate astfel: La profilurile artistic, sportiv, teologic și pentru specializarea filologie - liceul Waldorf-aprecierea probelor de aptitudini se face prin note.

Probele de aptitudini din cadrul examenului de admitere în învățământul vocațional se vor desfășura astfel: Pentru profilul Artistic - arte vizuale: specializările Arte plastice, Arte decorative, Arhitectură, Arte ambientale, Design, Conservare - restaurare bunuri culturale: evaluarea unui portofoliu de lucrări.

platformă de tranzacționare m4

Probele de aptitudini circulația opțiunilor cadrul examenului de admitere în învățământul liceal vocațional, profil artistic, specializarea Muzică-Secția Teoretică se vor susține on-line, pe una din platformele comunicate de unitatea de învățământ care organizează probele. Pentru profilul artistic, specializarea Coregrafie, pentru absolvenții claselor a VIII-a, specializarea Coregrafie se echivalează cu media aritmetică a mediilor generale obținute de candidat în ultimul an de studiu la disciplinele Dans Clasic și Dans circulația opțiunilor.

semnal de site pentru opțiuni

Pentru profilul pedagogic - toate specializările - evaluarea și circulația opțiunilor aptitudinilor se vor realiza prin eliberarea unei fișe de aptitudini, de către unitatea de învățământ în care este înmatriculat candidatul în clasa a VIII-a.

Nota finală minimă de promovare a probelor de aptitudini trebuie să fie 7 șapte.

strategie privind opțiunile binare

De asemenea, o altă condiție eliminatorie este aceea ca circulația opțiunilor să dețină un document prin care să se ateste că practică organizat, de cel puțin un an calendaristic, disciplina sportivă pentru care se constituie clasa.

În același timp, prin ordinul de ministru nr.

strategie sigură pentru opțiuni

Potrivit acestui document, perioada de înscriere va începe pe 29 iunie. Prima etapă a admiterii în învățământul profesional de stat înscriere - afișare rezultate este programată în perioada 29 iunie - 10 iulie, iar a doua etapă înscriere - afișare rezultate între 22 și 28 iulie. Detalii suplimentare găsiți AICI.

cum pot retrage bani dintr- un cont demonstrativ