Magazinul web Chrome

Extensie opțiune

Pe computerele Windows, Mac sau Linux, rulează un software antivirus sau antimalware.

rețea și câștiguri

Elimină orice extensie opțiune software care pot afecta browserul Chrome. Pe toate computerele, remediază extensia: pe computer, deschide Chrome; în dreapta sus, dă clic pe Mai multe Extensii; găsește o extensie deteriorată și dă clic pe Remediază.

Ambele opțiuni deschid fereastra Save As Salvare cafereastră care per- mite salvarea fișierului într-un anumit loc, cu un anumit nume și tip de fișier. Dacă fișierul a mai fost salvat, opțiunea Save salvează ultimele modificări în același loc, cu același nume și extensie, pe când opțiunea Save As permite salvarea fișierului fie în alt loc, fie cu alt nume, fie cu o altă extensie.

Confirmă dând clic pe Remediază. Cum permiți extensiilor să citească și extensie opțiune modifice date privind site-urile Anumite extensii au nevoie de permisiuni pentru a citi și a modifica date privind site-urile.

cum să câștigi bani la bursă pentru un începător

Poți modifica oricând permisiunile pe care le acorzi extensiilor. Pe computer, deschide Chrome.

Afișează aceste articole pe în bara laterală Selectați articolele care doriți să apară în bara laterală Finder. Aceste articole apar și în dialogurile Deschide și Salvează. Extensie opțiune Personalizarea barelor de instrumente Finder. Avansat Descriere Afișează toate extensiile numelor de fișiere O extensie a numelui de fișiere — acel punct urmat de câteva litere pe care le vedeți la finalul numelui anumitor fișiere de exemplu. Această opțiune afectează majoritatea numelor de fișiere, dar nu pe toate.

În dreapta sus, dă clic pe Extensii. Decide ce permisiune să acorzi extensiei: când dai clic pe extensie: această setare permite extensiei să acceseze site-ul actual numai în fila sau fereastra deschisă, atunci când dai clic pe extensie.

Pentru a vedea şi edita metadatele, va trebui să vă întoarceţi la programul care a generat fişierul. Acest proces este ireversibil: fişierul de metadate original este şters. Directoarele care pot fi destinse au o pictogramă verde în arborele colecţiei. O fereastă popup arată opţiunile care privesc procesul de destindere.

Dacă închizi fila sau fereastra, trebuie să dai din nou clic pe extensie pentru a o activa; pe [site-ul actual]: permiți extensiei să citească și să modifice automat date pe site-ul actual; pe toate site-urile: permiți extensiei să citească și să modifice automat date pe toate site-urile. Adăugarea sau eliminarea accesului la un anumit site Pe computer, deschide Chrome.

De ce lipsesc câteva dintre extensiile mele în noul Microsoft Edge?

În dreapta sus, dă clic pe Mai multe Mai multe instrumente În extensie, dă clic pe Detalii. Dezinstalarea unei extensii În dreapta barei de adrese, caută pictograma extensiei.

faceți 10 milioane repede

Dă clic dreapta pe pictogramă și selectează Elimină din Chrome. Dacă nu vezi pictograma extensiei: pe computer, deschide Chrome; în dreapta sus, dă clic pe Mai multe.

Editare, adnotare, corectare, evaluare în predarea online (extensii Chrome)