Setările graficelor de comparație

Grafic opțiune. Ce intenționați?

Graficele oferă o reprezentare grafică a datelor.

grafic opțiune

Puteți folosi grafice pentru a ilustra modificările valorilor de-a lungul timpului. Tipuri de grafice Fiecare tip de grafic gestionează altfel datele.

Card GPU. Tipuri de procesoare grafice. Opțiune pentru sarcini de birou și uz casnic

Trebuie să alegeți tipul graficului în funcție de ceea ce doriți să aflați din raport. Iată câteva reguli privind folosirea fiecărui tip de grafic.

Tipul grafic opțiune Se recomandă folosirea atunci când Cronologie Faceți o comparație în timp grafic opțiune. O cronologie noi opțiuni binare 2020 fluctuațiile unei singure valori de exemplu, veniturile estimate pentru maximum două intervale de date diferite sau ale mai multor valori pentru un singur interval de date.

grafic opțiune

Grafic cu bare Comparați performanța mai multor categorii. Un grafic cu bare compară performanța a două categorii. Grafic radial Comparați mai multe categorii sub formă de procentaje.

Centralizator Angajați in Excel cu Power Query. Tutoriale Excel in Romana.

Un grafic radial indică relația procentuală dintre părți în comparație cu întregul. Comutați între tipurile de grafice. Atunci când generați un raport, afișăm automat un tip prestabilit de grafic pentru date.

Vizualizați datele în grafice

Uneori, există mai multe tipuri de grafice care se potrivesc cu tipul de informații pe care le analizați. Pentru a schimba tipul de grafic, dați clic pe opțiunile pentru grafice și selectați un nou tip de grafic din meniul drop-down.

Pasul 7: Salvarea unei diagrame ca șablon Informații despre diagrame Diagramele sunt folosite pentru a afișa serii de date numerice într-un format grafic, pentru a facilita înțelegerea unei cantități mari de date și a relației dintre serii diferite de date. Date în foaia de lucru 2. Diagramă creată din date din foaia de lucru Excel acceptă multe tipuri de diagrame, pentru a vă ajuta să afișați datele în modalități care să reprezinte ceva pentru publicul dvs.

Modificați datele dintr-un grafic Valori Puteți modifica valorile afișate în graficul dintr-un raport. Pentru a afișa o valoare, dați clic pe numele valorii în zona de deasupra graficului.

grafic opțiune

Pentru a nu mai afișa valoarea respectivă, dați clic din nou pe numele acesteia. Atunci când afișați mai multe valori într-un grafic, fiecare valoare folosește altă culoare.

Card GPU.

Notă: dacă afișați grafic opțiune mult de două valori într-un grafic, acesta nu va avea o scară verticală, dar puteți plasa cursorul peste punctele de date pentru a vedea valorile selectate. Serie de date Fiecare rând de date din tabel are o comandă care vă permite să adăugați acea serie de date în grafic sau să o eliminați. Puteți folosi aceste comenzi pentru a schimba rapid seriile de date afișate în grafic.

Adăugați grafice de comparație în rapoartele dvs.

De exemplu, dacă doriți să vedeți numai datele pentru primele trei țări, puteți să generați raportul Țări, apoi să dați clic pe comutatoarele de lângă primele trei țări din tabel. Pentru a adăuga grafic opțiune serie de date, dați clic pe ochiul din dreptul rândului din tabel.

grafic opțiune

Pentru a elimina seria de date respectivă, dați clic din nou pe ochi.