Opțiuni PrePay | Orange

Limita opțiunii. Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell

Conținutul

  câștiguri online și online fără invitații 2020

  Cum activezi Bonusul Net Nelimitat? Bonusul se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii. Cum verifici daca ai activ bonusul Net Nelimitat?

  opțiuni bnomo opțiuni de investiții binare

  Poți folosi traficul de date din bonusul Net Nelimitat atât timp cât ai o opțiune eligibilă activă pe cont. Limita opțiunii din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce.

  câștiguri începător pe internet

  Pentru a evita consumul de date din opțiunea ta, este necesară închiderea sesiunii de date anterior activării bonusului. Cat timp e valabil bonusul Net Nelimitat?

  Tarife Ții sub control traficul de date în străinătate cu notificările de date în roaming. Atunci când treci pragurile valorice prestabilite, ești notificat prin SMS, astfel încât să poți controla costurile pentru serviciile de date în roaming. Atât activarea, cât și modicările opțiunilor de notificare sunt limita opțiunii. Bine de știut Începând de la 1 Martieconform reglementărilor UE, îţi punem la dispoziţie opţiuni prin care poţi fi notificat la atingerea unor praguri valorice pentru traficul de date în roaming.

  Bonusul Net nelimitat e valabil de la activarea sa pana la expirarea beneficiilor optiunii elegibile pe perioada de valabilitate a opțiunii Ce mai trebuie să știi despre bonusul Net Nelimitat? Detalii privind oferta şi Condițiile de utilizare a serviciilor preplătite, limitări la apelabil gratuit doar din rețelele Telekom Romaniape www.

  opțiuni strategii neutre

  Beneficiile incluse în Bonusul Net Nelimitat se vor pierde la momentul expirării valabilității acestuia. Traficul de video limita opțiunii va avea latimea de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie maxima de p pentru acest tip de continut. Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB. Bonusul se consumă la viteză 4G dacă ai activă o opţiune de voce eligibilă cu limita opțiunii 4G inclus, ai setari de date broadband pe telefon și întrunești condiţiile necesare de acces 4G SIM dedicat, telefon compatibil 4G și te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

  ce să faci și să câștigi bani