Detalii despre opțiunile de plată disponibile pentru clienți

Metoda opțiunii. Opțiuni PrePay | Orange

Uber este un serviciu simplu, sigur și convenabil, iar misiunea noastră este să facem transportul urban la fel de accesibil precum apa curentă: peste tot, pentru toată lumea!

Obiectivul

Ca urmare, am introdus opțiunea de plată prin numerar pentru a le permite tuturor să încerce serviciul, asigurându-ne în același timp că experiența rămâne neschimbată pentru utilizatorii care folosesc cardurile bancare. Depozit pentru opțiuni, dacă metoda opțiunii prima ta cursă Uber cu numerar și introduci apoi în metoda opțiunii cardul tău BCR Visa, te bucuri de 5 curse Uber gratuite, în limita a 15 lei fiecare.

cum să faci bani mișto movn averae pentru opțiuni binare

În premieră metoda opțiunii România, poți folosi ca metodă de plată și cardul tău prepaid. Promoția este valabilă până pe 31 decembrie și poate fi prelungită ulterior, în funcție de rezultatele inițiale ale programului pilot.

Vă mulțumim pentru feedback!

Numerar sau digital, deplin transparent și fiscalizat Indiferent de metoda metoda opțiunii de plată aleasă, toate tranzacțiile pe platforma Uber rămân în continuare pe deplin transparente și fiscalizate. Toate tranzacțiile cu numerar vor fi înregistrate digital și vor fi contabilizate, iar utilizatorii vor primi chitanța pe email, după fiecare călătorie, și vor putea descărca factura fiscală din contul lor online de utilizatorca și până acum.

În tot acest timp, experiența digitală rămâne neschimbată Dacă te strategii profitabile pe opțiuni binare 60 de secunde printre utilizatorii existenți ai aplicației Uber, experiența ta rămâne neschimbată! Știm că apreciezi faptul că poți plăti direct din aplicație, de pe cardul bancar asociat metoda opțiunii tău Uber, și vei continua să călătorești astfel, simplu și sigur!

plăți pentru portofel Bitcoin strategie exactă de intrare pe opțiuni binare

Toți șoferii parteneri de pe platforma Uber vor accepta atât curse care vor fi plătite cu cardul, cât și curse în numerar. Aceștia află modalitatea de plată pe care ai ales-o după ce urci în mașină și porniți către destinație, deci nu trebuie să îți faci probleme că unii șoferi parteneri vor accepta doar anumite metode de plată.

V-a fost de ajutor această informație?

Cum folosești opțiunea de plată în numerar? Dacă nu ai introdus un card bancar în contul tău, opțiunea de plată în numerar va fi selectată automat. Comandă o mașină. Un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a te conduce la destinație Când ajungi la destinație, șoferul partener va închide cursa iar suma finală de plată va fi afișată pe ecranul aplicației șoferului tău partener.

Meditatie recunostinta si multumire la ceas de seara

Suma finală de plată ia în considerare eventualele reduceri sau coduri promoționale pe care le-ai introdus în contul metoda opțiunii de utilizator.

De exemplu, dacă beneficiezi de o reducere de 10 lei la prima ta cursă Uber, iar metoda opțiunii ecranul aplicației șoferului tău partener apare suma de 11 lei, înseamnă că valoarea totală a cursei este de 21 lei Plătește suma afișată pe ecranul șoferului partener.

face bani online ks opțiunea Phoenix

Șoferul partener îți va da rest, metoda opțiunii este cazul Cum te bucuri de cele 5 curse Uber gratuite? Adaugă cardul tău BCR Visa ca metodă de plată în contul tău de utilizator Uber Află aici cum adaugi metoda opțiunii metodă de plată Beneficiezi automat de 5 curse Uber sunt gratuite, în limita a 15 lei fiecare — acestea vor fi metoda opțiunii în contul tău în termen de maxim 5 metoda opțiunii lucrătoare de la introducerea cardului tău BCR Visa, iar tu vei primi un email de confirmare atunci când pot fi folosite Bine de știut Ai nevoie de un cont Uber activ pentru a putea comanda o mașină, chiar și atunci când plătești în numerar Dacă alegi opțiunea de a achita cursa ta în numerar, verifică o estimare a tarifului cursei înainte de a comanda o mașină și asigură-te că ai suficienți bani la tine Tariful cursei nu poate fi achitat parțial în numerar și parțial de pe card.

site web pentru a face bani rapid cine poate câștiga mulți bani

Plata se face integral folosind metoda de plată pe care ai ales-o înainte de a comanda o mașină Nu poți schimba metoda de plată în timpul cursei. Astfel, dacă ai ales opțiunea de a achita în numerar, va trebui să achiți numerar la finalul cursei.

opțiuni binare scară strategia opțiunii 24

Cele 5 curse Uber, în limita a 15 lei fiecare, pot fi utilizate până la finalul zilei de joi, 28 februarie Postat de Irina Categorie: Produse Distribuie această postare.