Manual de utilizare iPhone

Înregistrarea opțiunilor

Conținutul

  Înregistrarea opțiunilor de date acceptate Cum să înregistrați conținutul audio pe un telefon și să transferați fișierul înregistrării pe un computer Cele mai bune rezultate se obțin când prezentările sunt înregistrate de naratori profesioniști, în studiouri specializate.

  înregistrarea opțiunilor

  Totuși, această opțiune este destul de costisitoare, nefiind accesibilă pentru toată lumea. O opțiune mai puțin costisitoare este să înregistrați chiar dvs.

  Iată câteva opțiuni posibile pentru înregistrarea economică a fișierelor audio: înregistrarea direct pe computer, folosind un microfon extern; înregistrarea pe un reportofon, urmată de transferul pe computer; înregistrarea pe telefonul mobil, urmată de înregistrarea opțiunilor înregistrarea opțiunilor computer.

  În general, pentru primele două opțiuni nu sunt necesare explicații suplimentare.

  înregistrarea opțiunilor

  Ocazional, pot apărea unele dificultăți privind înregistrarea unui fișier audio pe un telefon mobil sau privind transferul înregistrării pe un computer. V-am pregătit instrucțiuni succinte în cazul în care întâmpinați astfel de dificultăți: Instrucțiuni înregistrarea opțiunilor iPhone. Înregistrarea vocală pe un smartphone Android și transferul fișierelor audio pe un computer De obicei, producătorii de smartphone-uri oferă produsele cu un pachet de software prestabilit, care include și software pentru înregistrarea vocii Learn more Înregistrarea vocii pe iPhone și transferul fișierelor audio pe computer Programul Voice Memos În aceste instrucțiuni vom discuta despre înregistrarea vocii și despre transferul fișierelor audio pe un computer folosind

  înregistrarea opțiunilor