Căutați cu o imagine pe Google - Android - Căutare Google Ajutor

Obiect opțiuni, Inserarea unui obiect WordArt

obiect opțiuni

În galeria WordArt, litera A reprezintă proiectele diferite care se aplică întregului text pe care îl tastați. Notă: Pictograma WordArt se află în grupul Text și pot apărea diferit, în funcție de programul pe care îl utilizați și de dimensiunea ecranului dvs.

Definiți un plan paralel drept. Raport obiect: opțiuni posibile Definiți un plan paralel drept.

Introduceți textul dvs. Sfaturi: Puteți să introduceți propoziții întregi, chiar și paragrafe, ca WordArt.

obiect opțiuni

Poate fi necesar să modificați dimensiunea fontului pentru textul mai lung. Iar în Word, puteți, de asemenea, să efectuați conversia textului existent la WordArt în Word. Puteți să includeți simboluri precum text WordArt.

obiect opțiuni

Faceți clic pe locația pentru simbol și, pe fila Inserare, faceți clic pe Simbolși alegeți simbolul dorit. Faceți mai multe lucruri cu WordArt Selectați un titlu de mai jos pentru a-l deschide și a vedea instrucțiunile detaliate.

Configuratorul Orange Young

Particularizarea WordArt Poate că ați încercat să utilizați stiluri de formă pentru a modifica forma obiectului WordArt și apoi ați fost derutat că textul nu s-a modificat.

Utilizați în schimb opțiunile de text din grupul Stiluri WordArt.

Stilurile și efectele de forme se aplică la casetă și la fundalul înconjurător al WordArt, nu la textul WordArt. Așadar, pentru a adăuga efecte la WordArt, cum ar fi umbre, rotire, curbe și culori de umplere și contur, utilizați opțiunile din grupul Stiluri WordArt, inclusiv Umplere Text, Contur Text și Efecte de text.

  • Opțiuni PrePay | Orange
  • Activarea sau dezactivarea opțiunilor fixare la grilă și fixare la obiect în Excel - Excel
  • Chiar am nevoie de bani cum să- i fac
  • Definiți un plan paralel drept. Raport obiect: opțiuni posibile
  • Opțiuni goale
  • Căutați imaginea pe care doriți să o folosiți și atingeți-o.
  • Opţiunea de intrare - Obiecte - Afla - Hippani

Notă: În funcție de dimensiunea ecranului, este posibil să vedeți doar pictograme pentru stiluri WordArt. Selectați textul sau literele de WordArt pe care le modificați.

Apare obiect opțiuni Format - Instrumente de desen. Pe fila Format - Instrumente de desen, faceți clic pe Umplere text și Contur text și selectați culoarea dorită. Faceți clic în afara casetei text pentru a vedea efectul.

În acest exemplu, s-au aplicat obiect opțiuni umplere cu text albastru deschis și un contur de text roșu. Puteți curba textul în jurul unui obiect circular.

Definiți un plan paralel drept. Raport obiect: opțiuni posibile

Important: Meniul Efecte text nu este la fel ca meniul Efecte formă. Dacă nu vedeți Transformare în partea de jos a meniului, asigurați-vă că ați făcut clic pe meniul Efecte text. În acest exemplu, este selectat primul efect de transformare curbat. Utilizați meniul Efecte text pentru a crea alte efecte, cum ar fi umbre, reflexie, strălucire, obiect opțiuni și rotație 3-D.

FlexDeliveryService Livrare flexibilă GLS informează destinatarii din timp despre livrarea bunurilor expediate și le oferă o gamă variată de opțiuni din care să aleagă.

Acest exemplu afișează un WordArt cu un efect de transformare curbat și o umbră aplicată. Rotirea sau răsturnarea textului WordArt Pentru a roti textul WordArt la orice unghi, selectați-l și apoi glisați handle-ul de rotire circular în partea de sus a casetei. Pentru a răsturna WordArt sau a-l roti la 90 de grade, faceți clic pe fila Format - Instrumente desen, faceți clic pe Rotire în grupul Aranjare și selectați o opțiune.

obiect opțiuni

Pentru a modifica dimensiunea de font sau stilul textului WordArt: Selectați textul sau literele de WordArt pe care le modificați. Pe fila Pornire, selectați opțiunile din grupul Font, cum ar fi stilul de font, dimensiunea de font sau sublinierea. În documentul Word, selectați textul căruia îi efectuați conversia în WordArt.

obiect opțiuni

Faceți dublu clic pe obiectul WordArt pe care doriți să-l eliminați, apoi apăsați Ștergere. Informații corelate.

Raportați o înșelătorie de asistență Activarea sau dezactivarea opțiunilor fixare la grilă și fixare la obiect în Excel Excel pentru Microsoft Excel Excel Excel Excel Excel Mai multe