Opțiunea de la Google Maps care te va scăpa de multe bătăi de cap cu găsirea destinației

Opțiune cap

Crearea unei liste verticale - Asistență Office

Adăugarea unui comutator nou Înainte de a adăuga un comutator extern, trebuie să-l conectezi la dispozitiv pentru ca acesta să apară în lista de comutatoare. Poți utiliza drept comutator oricare dintre opțiune cap opțiuni: Extern: alege un comutator Bluetooth sau un comutator Made for iPhone.

Ecran: atinge ecranul pentru a folosi un comutator sau apasă lung. Cameră: mișcă-ți capul pentru a folosi camera frontală a dispozitivului iPhone drept comutator. Poți utiliza camera pentru două comutatoare: unul când miști capul la stânga și celălalt când miști capul la dreapta.

opțiune cap faceți bani online la bursă

Atinge Adăugați un comutator nou și alege o sursă. Urmează pașii de pe ecran pentru a alege modul în care vrei să funcționeze comutatorul.

Contactează-ne

Nu uita să activezi funcționalitatea Control comutator pentru a putea utiliza noul comutator. Pe anumite modele, poți, de asemenea, să faci în orice moment triplu clic pe butonul principal sau pe butonul lateral pentru a ieși din Control comutator.

Folosirea funcționalității Control comutator Există trei moduri de selectare a elementelor pe ecran: scanarea elementelor, scanarea punctelor și selectarea manuală. Scanarea elementelor este implicită la activarea funcționalității Control comutator.

După selectarea unui element este afișat un meniu din care poți să alegi cât puteți tranzacționa cu opțiuni binare acțiune. Utilizarea scanării elementelor Scanarea elementelor evidențiază pe rând elementele sau grupurile de pe ecran.

Iată cum poți să utilizezi scanarea elementelor: Pentru a selecta un element sau un grup, privește sau ascultă cum sunt evidențiate elementele. Cât timp un element opțiune cap evidențiat, alege-l cu ajutorul comutatorului configurat ca un comutator pentru Selectare element.

Atunci când selectezi un grup, evidențierea continuă cu elementele din grup.

opțiune cap câștigurile vktaret pe Internet

Pentru a părăsi un grup, utilizează comutatorul atunci când apare evidențierea cu liniuțe succesive în jurul grupului sau al elementului. Utilizarea scanării punctelor Scanarea punctelor îți permite să selectezi un element de pe ecran prin indicarea sa cu cursorul reticular de scanare.

opțiune cap cum să faci bani pe o casă privată

Pentru activarea scanării punctelor: Utilizează scanarea elementelor pentru a selecta un element. Așteaptă afișarea meniului pe ecran. Selectează Mod punct. După ce închizi meniul apare cursorul reticular vertical lat.

Pentru selectarea unui element cu ajutorul scanării punctelor: Utilizează comutatorul de selectare pentru a opri cursorul reticular opțiune cap lat. Apare cursorul reticular vertical subțire. Utilizează din nou comutatorul de selectare pentru a opri cursorul reticular vertical.

Va apărea apoi linia de scanare fină. Repetă procedura pentru a opri și a rafina cursorul reticular vertical.

Pentru opțiune cap scanării punctelor: Utilizează scanarea punctelor pentru a selecta un element. Selectează Mod element. Folosește Urmărire cap pe dispozitivele cu o cameră TrueDepth Funcționalitatea Urmărire cap folosește camera foto a dispozitivului pentru a urmări mișcarea capului tău ca să controleze un cursor de pe ecran și îți urmărește mișcările faciale pentru a efectua acțiuni. Poți folosi opțiunea Urmărire cap pe dispozitivele cu o cameră TrueDepth frontală.

Apasă pentru a activa Urmărire cap. De aici, poți să selectezi anumite acțiuni, viteza cursorului și modul de urmărire. Utilizarea scanării manuale Dacă utilizezi mai multe comutatoare, poți să configurezi fiecare comutator să efectueze o anumită acțiune și să particularizezi modul de selectare a elementelor.

Înghețarea rândurilor sau coloanelor

De exemplu, în locul scanării automate a elementelor, poți configura comutatoarele să treacă la elementul următor sau anterior la cerere.

Dacă utilizezi un singur comutator, folosește în continuare Scanarea automată. Atinge Stil de scanare și apoi selectează Scanare manuală. Alegerea unei acțiuni opțiune cap selectarea unui element După selectarea unui element cu comutatorul, acțiunile posibile pentru elementul respectiv sunt afișate într-un meniu nou.

Întrebări frecvente

Selectează punctele din partea de jos opțiune cap meniului pentru a vizualiza mai multe opțiuni. Atingerea unui element Poți să atingi un element în trei moduri diferite: Alege Atingere din meniul afișat după selectarea unui element.

După activarea opțiunii Apăsare automată, poți să selectezi un element și să aștepți încheierea intervalului Apăsare automată.

opțiune cap cel mai bun semnal de tranzacționare

Utilizarea unui gest Selectează gestul sau acțiunea din meniul afișat după selectarea elementului. Dacă ai activat opțiunea Apăsare automată, utilizează comutatorul în intervalul Apăsare automată, apoi selectează gestul.

Subscribe Opțiunea de la Google Maps care te va scăpa de multe bătăi de cap cu găsirea destinației Live View a fost lansat inițial în luna mai, și folosește camera foto pentru a te ghida vizual de-a lungul unui traseu folosind săgeți.

Dacă sunt disponibile mai multe pagini de acțiuni, selectează punctele din partea de jos a meniului pentru a trece la altă pagină. Ieșirea din opțiune cap de control Utilizează comutatorul în timp ce pictogramele din meniu sunt estompate.

Defilarea în sus opțiune cap în jos Selectează orice element de pe ecran și apoi alege Defilare din meniu. Poți opțiune cap meniul pentru a mima opțiune cap acțiuni: clic pe butonul principal. Reglarea fină a funcționalității Control comutator Selectează Configurări în meniul opțiune cap control pentru: ajustarea vitezei de scanare schimbarea locației meniului de control activarea sau dezactivarea efectelor sonore sau a vorbirii dezactivarea grupurilor pentru scanarea elementelor individuale Data publicării:.