Cum să configurați redirecționarea condiționată în Windows Server 2012 R2

Opțiune condiționată

Puteți utiliza formatarea condiționată pentru a format celule non-blank, valori peste sau sub pragurile setate, sau chiar formule personalizate.

costel corduneanu la petrecere ai canta lautarii

În acest tutorial, vă voi analiza cum să evidențiați celulele care conțin text specific. Evidențiați gama de celule la care doriți să aplicați formatarea condiționată.

Cum se utilizează formatul condiționat în Microsoft Excel

În Reguli de format condiționat panoul apare în partea dreaptă a ecranului. Clic Adăugați o nouă regulă.

câștigați rapid bani de pe internet găsiți recenzii despre opțiunile binare

Verificați dacă intervalele din Aplicați la interval caseta sunt opțiune condiționată. Dacă nu, faceți clic în acea zonă pentru a tasta intervalul corect sau selectați-l.

Redirecționarea condiționată este diferită în cazul trimiterii DNS obișnuite. În redirecționarea DNS obișnuită, serverul va returna toate întrebările pe care nu le poate rezolva către Forwarder, dar în redirecționare condiționată, serverul va înainta interogări numai către Forwarder pentru un nume de zonă specificat.

Puteți adăuga, opțiune condiționată asemenea, mai multe intervale la care se aplică regula. Acest lucru este util, deoarece înseamnă că, după ce ați configurat această regulă, o puteți utiliza în toată cartea de lucru adăugând intervale la reguli. Acum folosiți Formatează celulele dacă În scopul acestui tutorial, voi alege Text conține și tastați Walmart sub aceasta.

Power BI permite utilizatorilor să acceseze formatarea condiționată pentru tabele. Vă permite să specificați culori de celule personalizate pe baza valorilor celulelor și a altor valori sau câmpuri. Cu toate acestea, unii utilizatori au raportat că asta nu poate găsi o formatare condiționată în serviciile Power BI și clientul Desktop în forumurile comunității PowerBI.

Alte opțiuni pentru formatarea condiționată a textului includ: Textul nu conține Textul se opțiune condiționată cu Textul este exact 5. Setați acum opțiunile de format.

sfaturi pentru comercianții de opțiuni binare câștigurile pe rețeaua bitcoin

Puteți alege o opțiune implicită sau selectați manual culoarea fontului, culoarea fundalului celulelor și efectele textului cu caractere aldine, cu caractere italice, subliniere și contur.

Din păcate, momentan nu puteți adăuga sau modifica borduri folosind formatarea condiționată în foile de calcul Google. Voi păstra formatarea implicită, care este o evidențiere verde deschis.

Cum se aplică formatarea condiționată în Excel 2016 și Excel 2019

Regulile dvs. Când totul funcționează pe placul dvs.

opțiune de vanilie ce este opțiunile binare

Citește și.