DECIZIE 01/10/ - Portal Legislativ

Opțiune executare

Conținutul

  opțiune executare înregistrare pe o opțiune binară

  Vezi mai multe opțiune executare din categoria economic "Pe opțiune executare acestui an, ING Bank şi echipa de conducere a Flamingo au purtat discuţii repetate privind necesitatea unor măsuri de restructurare şi re-gândire a modelului de business, în condiţiile crizei economice. Conducerea Flamingo a prezentat pe parcurs câteva planuri de business, dar niciunul dintre acestea nu a produs rezultate, în sensul îmbunătăţirii situaţiei companiei", se mai precizează în comunicat.

  opțiune executare cum să câștigi bani profiluri online

  La începutul lunii noiembrie, Flamingo a anunţat că opțiune executare semnat un acord de principiu cu ING Bank România privind restructurarea datoriilor companiei, provenind dintr-o linie de finanţare de 17,5 milioane de euro, reprezentând opțiune executare pas din planul de restructurare financiară a retailerului. Astfel, cele două companii au agreat "liniile directoare ale restructurării contractului" semnat în anulîn baza căruia Flamingo beneficiază de o linie de finanţare de aproximativ 17,5 milioane de euro, urmând ca elementele de detaliu şi implementarea concretă a restructurării să fie agreate în perioada imediat următoare, se arata în comunicatul Flamingo International dat publicităţii la acea vreme.

  Flamingo International a anunţat miercuri că a solicitat marţi instanţei protecţie faţă de creditori, prin declanşarea procedurii de reorganizare judiciară, după ce ING Bank a respins cererea de reducere suplimentară a datoriei bitcoin vs bitstamp a început miercuri să execute silit stocurile unor magazine.

  opțiune executare opriți comanda pentru opțiuni

  Prin declanşarea reorganizării judiciare încercăm să dăm o şansă eforturilor întreprinse începând cu şi să readucem compania acolo unde ar trebui să fie", a declarat, miercuri, într-un comunicat remis Bursei de Valori, directorul general adjunct al Flamingo International, Adrian Olteanu.