Pages pentru Mac: Poziționarea obiectelor cu text într-un document Pages

Opțiune imbricată. Tutorial HTML - Liste

Faceți clic pe celula în care doriți să introduceți formula.

opțiune imbricată cum este listarea la schimbul de jetoane

În caseta Sau selectați o categorie, selectați Toate. Dacă vă sunt familiare categoriile de funcții, puteți și să selectați o categorie. Pentru a introduce o altă funcție ca argument, introduceți funcția în caseta argumentului dorit.

opțiune imbricată cum să cumperi o opțiune cu propriile mâini

Părțile formulei afișate în caseta de dialog argumente funcție reflectă funcția pe care ați selectat-o în pasul anterior. Dacă ați făcut clic opțiune imbricată If, caseta de dialog argumente funcție afișează argumentele pentru funcția If. Pentru a imbrica altă funcție, o opțiune imbricată introduce în caseta argument. Introduceți toate argumentele suplimentare necesare pentru a finaliza formula.

opțiune imbricată face bani fără depozit

În loc să tastați referințe de celule, puteți și să selectați celulele la care doriți să faceți referire. Faceți clic pe pentru a minimiza opțiune imbricată de dialog, selectați celulele pe care doriți să le referințe, apoi faceți clic pe pentru a extinde din nou caseta de dialog.

Înserare resurse interne și externe în cursul electronic Moodle

Sfat: Pentru mai multe informații despre funcții și argumentele lor, faceți clic pe Ajutor pentru această funcție. După ce terminați argumentele pentru formulă, faceți clic pe OK. Pentru a începe opțiune imbricată cu funcția, faceți clic pe Inserare funcție în bara de formule În caseta de dialog Inserare funcție, în opțiune imbricată Alegeți o categorieselectați toate.

opțiune imbricată cum să faci bani în timp ce stai așezat

Pentru a introduce o altă funcție ca argument, introduceți funcția în caseta argument din Generatorul de formule sau direct în celulă. Opțiune imbricată Următoarele Arată un exemplu de utilizare a funcțiilor IF imbricate pentru a atribui un grad de literă unui punctaj de test numeric. Copiați datele din exemplele din următorul tabel și lipiți-le în celula A1 a noii foi de lucru Excel.

opțiune imbricată tranzacția de roboți de tranzacționare

Pentru ca formulele să afișeze rezultate, selectați-le, apăsați pe F2, apoi pe Enter. Dacă trebuie, puteți ajusta lățimea coloanei pentru a vedea toate datele.