Fete de masa de unica folosinta cu scrisoare tiparita

Opțiune tipărită, Tipărirea unui document micșorat sau mărit la orice grosiment

Puteți tipări un document utilizând orice imprimantă pe opțiune tipărită o configurați opțiune tipărită Mac-ul dvs. Puteți specifica și opțiunile implicite pentru imprimantă, mărimea și orientarea hârtiei pentru document. Faceți clic pe meniul pop-up Imprimantă și alegeți o imprimantă. Dacă nu apare nicio imprimantă în meniu, faceți clic pe meniul pop-up Imprimantă și alegeți Imprimante din apropiere sau Adaugă o imprimantă, apoi alegeți o imprimantă disponibilă.

 • Strategie de atac de tendință opțiuni binare
 • Câștigați bani pe recenzii la schimb
 • Pages pentru Mac: Tipărirea unui document sau a unui plic în Pages
 • Tranzacționarea feței
 • Tipărirea fișierelor PDF în Acrobat Reader
 • Dacă nu vedeți butoanele Tipărire și Anulare, monitorul este setat la o rezoluție mică a ecranului.

Specificați opțiunile de tipărire: Copii: Introduceți numărul de copii pe care doriți să le tipăriți. Aceasta apare doar dacă imprimanta dvs. Previzualizarea paginilor individuale: Faceți clic pe săgețile de sub document pentru a vedea pagini individuale. Tipărirea unui interval: Faceți clic pe meniul pop-up Pagini, selectați Interval, apoi introduceți numărul opțiune tipărită de început și cel al paginii de sfârșit al intervalului. Pentru opțiune tipărită opțiuni de tipărire: Faceți clic pe Afișează detalii, apoi folosiți comenzile de tipărire pentru a schimba opțiunile de aranjament, manipulare a hârtiei, alimentare cu hârtie și altele.

Faceți clic pe Tipărește. Pentru mai multe opțiune tipărită despre tipărirea pe Mac, faceți clic pe butonul semn de întrebare din partea de jos a ferestrei de tipărire.

Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă.

Majoritatea funcțiilor de tipărire sunt gestionate de sistemul de operare al Mac-ului dvs. Dacă documentele nu sunt tipărite sau culoarea este incorectă, verificați documentația livrată împreună cu imprimanta dvs.

investiții în proiecte bitcoin după efecte toți banii lumii vor câștiga

Anularea sau suspendarea tipăririi Efectuați una dintre următoarele acțiuni: Închideți fereastra de tipărire fără să tipăriți: Faceți clic pe Anulează. Suspendați tipărirea: Faceți clic pe pictograma imprimantei din Dock, apoi faceți clic pe Suspendare.

principiul de funcționare al indicatorului rs pentru opțiunile binare negativ cu privire la opțiunile binare

opțiune tipărită Pentru a continua tipărirea, faceți clic pe Continuă. Anularea sarcinii de tipărire: Faceți clic pe pictograma imprimantei din Dock, apoi faceți clic pe litera x de mici dimensiuni din partea dreaptă a sarcinii de tipărire. Dacă nu vedeți pictograma imprimantei în Dock, documentul a fost deja tipărit.

Pictograma imprimantei apare doar atunci când există sarcini în coada de așteptare pentru tipărire.

Tipărirea unui document micșorat sau mărit la orice grosiment

Tipărirea unui plic Puteți tipări plicuri din aplicația Pages, după cum se explică mai jos, sau din aplicația Contacte de pe Mac consultați Ajutor Contacte pentru instrucțiuni. Faceți clic pe Model în partea stângă a selectorului de șabloane.

Derulați în jos opțiuni coada ce este la secțiunea Plicuri, apoi faceți dublu clic pe un șablon de plic.

Te Linda - Qumësht me tërshërë dhe mjaltë 27 04 2020

În bara laterală Documentfaceți clic pe fila Document. Faceți opțiune tipărită pe al doilea meniu pop-up din secțiunea Imprimantă și dimensiune pagină, apoi alegeți o dimensiune de plic.

cum poți câștiga bani pe pariuri cum să verificați identitatea pe localbitcoins

Dacă nu apare dimensiunea de care aveți nevoie, puteți configura o mărime personalizată. În șablonul plicului, faceți clic pe opțiune tipărită substituent din adresa destinatarului, apoi scrieți adresa.

Tipăriți un document

Puteți adăuga sau șterge linii după cum doriți. Faceți dublu clic pe textul din adresa expeditorului, apoi scrieți adresa dvs. Adresa expeditorului este o casetă de text. Trageți mânerele opțiune tipărită dacă doriți să o redimensionați. Opțiune tipărită clic pe meniul pop-up Imprimantă, selectați o imprimantă, apoi faceți clic pe Tipărește.

Puteți să creați plicuri personalizate cu adresa dvs.

 • Vid face bani pe internet
 • Cel mai bun program de opțiuni binare
 • Abonați-vă și descărcați conținut cu Google - Google Play Ajutor
 • Lucrați pe internet în opțiuni binare
 • Alte opţiuni de tipărire
 • Date Dată şi Time Ora imprimate pe documentul dvs.

Șablonul dvs. Definirea unei imprimante implicite și a dimensiunii paginii Puteți defini o imprimantă implicită pentru document. Dacă această imprimantă nu este disponibilă atunci când tipăriți, va fi utilizată în schimb imprimanta implicită specificată în Preferințe sistem pe computerul dvs.

produse conexe

Faceți clic pe meniul pop-up Mărime hârtie și alegeți o mărime de hârtie. Faceți clic pe o orientare de pagină portret sau peisaj. Pentru informații suplimentare despre dimensiunile personalizate ale hârtiei, consultați Configurarea unei mărimi personalizate a hârtiei. A se vedea și.