Câștiga extragând bani bitcoin în

Opțiunea 212

opțiunea 212

Demo Agregare vs. Hedging Ce este Hedging și ce îl diferențiază de modul de Agregare? Care sunt beneficiile hedging-ului?

opțiunea 212

Ce este de compensarea? Două moduri de tranzacționare, o platformă Tabel comparativ Ce este Hedging și ce îl diferențiază de modul de Agregare? Modul Hedging reprezintă un mod avansat de tranzacționare, care vă permite să deschideți poziții multiple, cu același instrument.

Fiecare poziție este executată la prețul curent din piață opțiunea 212 este deschisă drept poziție separată, în cadrul platformei Trading În opoziție, atunci când tranzacționați în modul de Agregare, vă este permis să deschideți o singură poziție, cu un anumit instrument.

opțiunea 212

Fiecare nouă poziție cu acest instrument este adăugată celei precedente, la un preț mediu. Managementul riscului este o parte vitală a strategiei dvs. Poate fi utilizat pentru a proteja pozițiile deschise și reduce riscul mișcărilor nefavorabile din piață.

Cerințe de calificare Pentru a vă califica pentru această promoțieDvs. Înregistrați Codul promoțional în decurs de 7 zile de la deschiderea Contului dvs. Alocare 2.

Când tranzacționați în modul Hedging, puteți deschide poziții multiple, cu același instrument, ceea ce înseamnă că puteți deține atât poziții lungi, cât și poziții scurte, cu un anumit instrument. Deținerea de poziții separate vă permite să adăugați fiecărei poziții, sau să o închideți parțial, având drept scop asigurarea unei părți din profit și opțiunea 212 potențialelor pierderi.

opțiunea 212

Compensarea reprezintă consolidarea valorilor a două sau mai multor poziții, în scopul de a crea o singură valoare. Opțiunea de compensare este disponibilă doar în modul Hedging și nu poate fi aplicată atunci când se tranzacționează în modul de Agregare. Principalul său beneficiu îl reprezintă posibilitatea de a închide parțial sau total poziția, fără a plăti spread-ul de două ori.

opțiunea 212

În platforma Tradingvor fi disponibile două opțiuni de compensare: Închidere Unică 1 - Opțiunea Închidere Unică vă permite să compensați două poziții, cu direcții diferite. Prin compensarea pozițiilor, în loc să le închideți separat, salvați spread-ul pentru cantitatea compensată.

Închidere Multiplă 2 - Închiderea Multiplă consolidează mai multe poziții deschise, cu direcții opuse.

Autoinvest NOW on Trading212 - What YOU Need to Know !

Cele mai vechi poziții deschise sunt primele închise; prețul de execuție este opțiunea 212 celor mai recente poziții. Două moduri de tranzacționare, o platformă Din meniul setări, veți avea posibilitatea să comutați modurile, între modul de Agregare și modul Hedging.

Aveți în vedere faptul că schimbarea modului este opțiunea 212 doar atunci opțiunea 212 nu există deschise poziții curente și Ordine în Așteptare. Tabel comparativ.

opțiunea 212