Introduceți perioada și alegeți din 60 hoteluri și alte tipuri de cazări

Opțiunea forturi

Relicvele Armatei - Fortul militar \

Intrebare: 1. Cum intemeiez un fort?

opțiunea forturi

Raspuns: In primul si in primul rand trebuie sa gasiti un loc de intemeiere a unui fort se gaseste pe mini-map cu iconul unui fort gri. Ca sa intemeiezi un fort trebuie sa te afli in locul de constructie al acestuia. Daca ai indeplinit conditiile de sus, intemeierea va incepe, iar aceasta va dura 8 ore si va necesita 80 puncte de energie.

opțiunea forturi

Fortul nu poate fi opțiunea forturi daca deja se afla in curs de intemeiere de un alt oras. Imagine: Intrebare: 3. De ce nu pot construi in fort o cladire?

Info rapide despre Galle, Sri Lanka

Raspuns: Exista mai multe motiva pentru care nu opțiunea forturi construi o cladire, mai jos aveti lista cu posibilitatile: 1. Toate celelalte cladiri necesita resurse.

Fort in India goa.

Daca nu puteti construi o cladire in fort inseamna ca lipseste una sau opțiunea forturi multe dintre cele 3 obiecte care sunt necesare construirii. Unele cladiri necesita mai multe obiecte dintr-un fel pentru extindere exemplu: 2x lemn. In cazul in care apare mesajul: Trebuie sa alegi o cladire; inseamna ca nu ai ales o cladire pe care sa o extinzi.

Selectia se face printr-un simplu click pe cladirea care doresti sa o extinzi.

Joi, 16 ianuarieActualitate Administratie Locala Putini stiu de existenta ei, insa Bucurestiul are o comoara arhitecturala si istorica extraordinara.

Imagine: Intrebare: 5. Care sunt cladirile unui fort? Raspuns: In fort exista un numar total de 10 cladiri, acestea sunt: Cladirea Principala - Aici administrezi tot ce se petrece in fort.

Descoperiți îmrejurimile din Galle

Cazarma - Locul de odihna hotel dupa o batalie. In ea se regenereaza toate pv si pe in 6 ore, nu in 8 ore ca si in hotelul orasului.

Zid de aparare - Ajuta la apararea fortului.

opțiunea forturi

Cu cat este mai mare cu atat ridica mai mult valoarea de dmg si ferire a celor care apara fortul. Zidurile Zid de aparare - Ajuta la apararea fortului.

opțiunea forturi

Nivel construit.