Găsiți Ryokan-uri (Hanuri japoneze) în Toyota, Toyota

Opțiunea Toyota. MyT by Toyota| Descopera noua aplicatie

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Check your smartphone compatibility by downloading the app and select the option "New device". Note: OS support is subject to change without prior notice. In timer mode, the system will automatically start pre-heating depending on the outside temperature or according to fixed pre-heating times. You can also monitor the outside temperature, the battery voltage of the vehicle and whether the V Opțiunea Toyota cable is connected or not.

Trimiteți indicațiile de orientare pe telefon, în mașină sau pe tabletă De pe computer, puteți trimite o locație găsită pe Google Maps către telefon sau tabletă.

Dacă mașina dvs.

Opțiunea Toyota legile câștigurilor pe internet

Pasul 1: adăugați dispozitivul sau mașina Adăugați Opțiunea Toyota sau tableta Asigurați-vă că v-ați conectat la același cont Google Maps: pe computerul folosit; pe telefon sau tabletă.

Dacă vi se solicită să activați notificările, atingeți Activați notificările.

Toyota autoturisme - fabricadestaruri.ro

Adăugați mașina În dreapta, sus, dați clic pe Opțiunea Toyota și introduceți informațiile contului. Dați clic pe Adăugați o mașină sau un dispozitiv GPS. Alegeți producătorul și tipul mașinii din codul contului. Pentru a găsi codul, conectați-vă pe site-ul producătorului mașinii.

Opțiunea Toyota de unde să luați bani pentru tranzacționare

Opțional: pentru a găsi ușor mașina ulterior, dați-i un nume. Dați clic pe OK. Pentru a adăuga o altă mașină, dați clic pe Adăugați o altă mașină sau un alt dispozitiv GPS. Pasul 2: trimiteți o locație Pe un computer, deschideți Google Maps.

  • Cum funcționează o opțiune index

Este posibil ca această opțiune să nu funcționeze dacă folosiți Maps într-un browser mobil sau într-un browser web ori sistem de operare mai vechi. Găsiți locația pe care doriți să o trimiteți. Sub caseta de căutare, dați clic pe Trimiteți pe telefon.

Opțiunea Toyota în cazul în care puteți face bani pentru week- end

Apoi alegeți o opțiune: alegeți telefonul sau tableta la care doriți să trimiteți locația; dați clic pe Trimiteți la mașină Trimiteți; dacă nu ați înregistrat un dispozitiv sau o mașină, puteți trimite prin e-mail sau prin mesaj text. Opțiunea de trimitere prin mesaj text nu este disponibilă în toate țările.

Aflați cum să adăugați sau să modificați numărul de telefon stocat în contul Google. Veți primi o notificare pe telefon, pe tabletă sau în mașină.

Trimite catre masina Modul simplu de a Opțiunea Toyota itinerariul calatoriei tale Planifica si trimite itinerariul calatoriei tale din confortul casei sau de pe drum cu aplicatia mobila MyT, apoi trimite localizarea direct catre masina ta Toyota, pentru un inceput lin al deplasarii tale. De la masina la casa Deplasare fara probleme de la usa masinii la usa casei. Partajeaza automat indicatii pentru ajungerea la destinatie intre Multi-media MyT, sistemul de navigatie de pe masina ta Toyota si telefonul tau inteligent, pentru acele situatii cand este nevoie sa finalizezi calatoria mergand pe jos.

Remediați o problemă Dispozitivul meu nu apare ca opțiune Dacă telefonul sau tableta dvs. Maps nu funcționează în mașina mea Verificați dacă mașina dvs. Iată o listă de mașini care o acceptă, însă rețineți că poate varia în funcție de țară: Audi.

  • Toyota MyT by Toyota| Descopera noua aplicatie
  • Trimiteți indicațiile de orientare pe telefon, în mașină sau pe tabletă - Hărţi Google Ajutor
  • Câștiguri oneste pe internet fără investiții 2020