Cum se face repartizarea computerizată

Opțiuni completate

Conținutul

  Joi, 2 iulieActualitate Educatie Admitere Foto: Agerpres Completarea opţiunilor elevilor în fişele de înscriere pentru admiterea la liceu începe joi, potrivit calendarului Ministerului Educaţiei, scrie Agerpres.

  forme de investiții în active financiare

  Conform MEC, în intervalul 2 opțiuni completate 8 opțiuni completate, se vor completa opţiunile în fişele de înscriere de către absolvenţi şi părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a. Completarea opţiunilor se poate face fie în unitatea de învăţământ absolvită, fie prin formular transmis electronic.

  doo în opțiuni binare

  De asemenea, absolvenţii care doresc să participe la admitere într-un alt judeţ vor completa fişele de înscriere în aceeaşi perioadă, 2 - 8 iulie, limitează opțiunile reale la unitatea de învăţământ de provenienţă, fie vor transmite electronic opţiunile la unitatea de învăţământ absolvită sau, doar în situaţii excepţionale, la centrul special de înscriere din judeţul în care doresc să participe, potrivit Procedurii MEC.

  Completarea opţiunilor pe fişa de admitere se face în ordinea preferinţelor candidaţilor. Între momentul validării fişei şi opțiuni completate computerizată, fişele sunt centralizate în bazele opțiuni completate date judeţene şi de aici în baza de date naţională de la Ministerul Educaţiei.

  opțiuni amiral

  După verificări multiple şi corectarea erorilor semnalate are loc repartizarea computerizată. Algoritmul de repartizare ordonează elevii descrescător după media de admitere, repartizându-i pe rând, începând de la elevul cu cea mai bună medie. Pentru fiecare elev se caută prima opţiune de pe lista unde mai sunt locuri libere şi elevul este repartizat la acea opţiune, potrivit ghidului de admitere.

  înregistrare pe o opțiune binară

  Dacă la un moment dat se găseşte un elev la care opţiunile exprimate în fişă nu îi permit să intre la niciun liceu pentru că locurile au fost deja ocupate de cei cu medie mai mare decât elelevul respectiv rămâne nerepartizat. Potrivit calendarului opțiuni completate admiterea în liceu, în perioada 2 - 6 iulie are loc introducerea opțiuni completate baza de date computerizată în aplicaţia informatică centralizată a datelor din fişele de înscriere.

  1. Admitere la liceu - joi începe completarea fişelor cu opţiuni - Educatie - fabricadestaruri.ro
  2. Bitcoin este mai bine să câștigi
  3. Care este minimul de optiuni completate pentru admiterea la liceu
  4. Cine câștigă cât de mult pe opțiuni
  5. Algoritmi de tranzacționare criptografică

  În perioada 3 - 7 iulie se verifică de către părinţi şi candidaţi corectitudinea datelor din fişa listată de calculator, se corectează eventualele greşeli în baza de date computerizată şi se listează fişele corectate din calculator, operaţiuni ce se vor realiza utilizând aplicaţia informatică centralizată. Pe 10 iulie are loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a.

  opțiunea 429 2

  În perioada 13 - 20 iulie, se vor depune sau transmite dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi. Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

  bitcoin cum se face bani site- ul oficial al programului