Opțiuni goale Expuneți-vă riscul - 2021 - Talkin go money

Opțiuni goale

opțiuni goale cum funcționează opțiunile video

Mai puțin În mod implicit, datele care sunt ascunse în rânduri și coloane în foaia de lucru nu se afișează într-o diagramă, iar celulele goale sau valorile nule sunt afișate ca lacune. Pentru majoritatea tipurilor de diagrame, puteți să afișați datele ascunse într-o diagramă. Pentru tipurile de diagrame cu linii, prin puncte și cu radar, puteți, de asemenea, să modificați modul în care celulele necompletate și celulele care afișează eroarea Na sunt afișate în diagramă.

În loc să afișați celulele goale opțiuni goale lacune, puteți afișa celulele goale ca valori zero sau puteți întinde golurile cu o linie.

Sfaturi Outlook Cum să faceți o medie pentru celulele numai cu valori excludeți 0 sau celule goale în Excel? Funcția medie este destul de utilă pentru lucrările noastre zilnice în Excel. Acest articol va vorbi despre cum se calculează cu ușurință media pentru celulele numai cu valori cu excepția celulelor goale. În acest caz, funcția Media nu va exclude aceste celule goale cu valori zero.

Pentru N valori, opțiuni goale alege să le afișați ca celule goale sau să conectați puncte de date cu o linie. Următoarele exemple arată comportamentul Excel cu fiecare dintre aceste opțiuni.

opțiuni goale strategii de opțiuni la sfârșitul zilei

Opțiuni pentru afișarea celulelor necompletate Opțiuni pentru celulele cu N Modificarea modului în care celulele goale, valorile Null N și rândurile și coloanele ascunse sunt afișate într-o diagramă Faceți clic pe diagrama pe care doriți să o modificați. Accesați Instrumente diagramă pe panglică, apoi, pe fila Proiectareîn grupul datefaceți clic pe Selectare date. Faceți clic pe celule ascunse și goale.

opțiuni goale strategie turbo cu opțiuni binare

Opțiuni goale caseta se afișează celulele goale ca: opțiuni, faceți clic pe opțiuni goale, zerosau Conectați punctele de date cu linie. Notă: Într-o diagramă prin puncte care afișează numai marcatori fără linii de conectareputeți să afișați celulele goale ca lacune sau tranzacționare binguru zero-nu puteți conecta punctele de date cu o linie. Faceți clic pe opțiunea afișați N ca celulă necompletată dacă nu doriți ca Excel să comploteze acele puncte.

Note: Această caracteristică este disponibilă doar dacă aveți un abonament Microsoft și este disponibil în prezent doar pentru utilizatorii Insider.

Asa Ceva Rar Vezi! INREGISTRARI VIDEO De pe Camerele Ascunse

Dacă sunteți abonat Microsoftasigurați- vă că aveți cea mai recentă versiune de Office. Pentru a menține compatibilitatea inversă cu alte versiuni de Excel, această caracteristică este dezactivată în mod implicit.

opțiuni goale un robot cu opțiuni binare care funcționează cu adevărat

Faceți clic pe opțiunea Afișare date în rânduri și coloane ascunse dacă doriți ca Excel să comploteze opțiuni goale ascunse. Începutul paginii Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Opțiuni goale Expuneți-vă riscul - - Talkin go money Secții de votare goale în Maramureș Ianuarie

Puteți întreba întotdeauna un expert de la Excel Tech Communityputeți obține asistență de la comunitatea Answers sau puteți sugera o caracteristică nouă sau o îmbunătățire pe Excel UserVoice. Subiecte asociate.

opțiuni goale câștigați bani pe investiții rapide