4 coduri ascunse pe care le poti folosi pe smartphone

Opțiuni secrete, 4 coduri ascunse pe care le poti folosi pe smartphone. Ce optiuni secrete deschid

Conținutul

  Alte coduri secrete Codurile rapide USSD Unstructured Supplementary Service Data sunt create pentru tehnicienii service pe mâinile cărora telefoanele mobile ajung atunci când necesită reparații.

  ce fel de venit să vândă lucruri pe drum

  Aceste coduri nu sunt cunoscute de utilizatori tocmai pentru că opțiuni secrete nu li se adresează neapărat. Cu toate acestea, utilizatorii le pot afla, dacă le solicită la operatorul lor de telecomunicații.

  opțiune cum să faci bani

  Care este rolul codurilor secrete Aceste coduri secrete pentru telefon sunt căi pentru diverse funcții ale dispozitivului. Multe dintre ele erau folosite încă dinaintea apariției telefoanelor mobile inteligente.

  MetaTrader 3

  Tradiția continuă, însă, și astăzi. Cu toate că nu sunt neapărat practice, pot exista momente în care codurile ascunse sunt de ajutor.

  opțiunea 24 revizuiri de retragere

  De exemplu, atunci când utilizatorul vrea să acceseze rapid o funcție a telefonului. În plus, ele pot fi o modalitate interesantă de a-ți explora dispozitivul.

  face 100 de dolari rapid

  E important ca înaintea introducerii codurilor să îți iei măsuri de precauție, pentru că unele dintre comenzi pot schimba comportamentul dispozitivului tău, pot chiar șterge toate datele tale, resetând telefonul.

  Preventiv, datele din telefon ar trebui salvate într-un alt dispozitiv înainte de a introduce codurile. Pentru a accesa aceste funcții ascunse ale smartphone-ului, trebuie opțiuni secrete tastezi direct pe telefon, la fel cum formezi un număr. După introducerea codului complet, pe opțiuni secrete va apărea direct semnificația acestuia.

  strategie de opțiune binară 100

  În cazul în care nu apare nimic, poți apăsa pe tasta de apel. Cu toate acestea, este posibil ca unele dintre ele să nu fie compatibile cu toate modelele de telefoane.