Comenzi tactile

Opțiuni tactile, Ajustarea configurărilor pentru Adaptări tactile

opțiuni tactile

Dacă aveți un PC cu un ecran tactil, tastatura tactilă vă permite să introduceți text atingând cu creionul sau cu degetul o tastatură ce apare pe ecran. Utilizați-o cu aranjamentul implicit sau încercați una dintre celelalte opțiuni disponibile.

Exclusiv la Miele O simplă atingere Acum vă puteți bucura de operare tactilă intuitivă cu patru sau cinci variante: M Touch și M Touch S sunt dotate cu ecrane tactile integrale. Aparatele DirectSensor și DirectSensor S sunt operate prin intermediul unor comenzi cu senzori și a unui ecran clar cu afișaj text.

Pentru a deschide tastatura tactilă Pe o tabletă sau pe un PC în modul tabletă, selectați Tastatură tactilă  pe bara de activități. Atingeți locul în care doriți să introduceți text și tastatura tactilă se va deschide automat. Notă: Dacă nu vedeți butonul tastaturii tactile, atingeți lung sau faceți clic dreapta bara de activități opțiuni tactile selectați Afișați butonul tastatură tactilă.

Aspecte tastatură tactilă Există patru aspecte diferite opțiuni tactile care le puteți utiliza atunci când introduceți text cu tastatura tactilă.

Coacere şi gătit cu aburi

Selectați pictograma setărilor de tastatură din colțul din stânga sus al tastaturii tactile pentru opțiuni tactile vizualiza opțiunile și a comuta între ele. Tastatură standard.

opțiuni tactile

Acesta este aspectul implicit și se aseamănă cu cel al unei tastaturi externe standard, doar că este puțin mai compact. Cu acest aspect nu veți avea acces la taste precum numerele sau ESC. Aranjament de tastatură îngust cu o singură mână.

Folosește Adaptări tactile cu dispozitivul tău iPhone, iPad, iPod touch sau Apple Watch

Având o dimensiune mai mică decât tastatura standard, tastatura îngustă este proiectată să reproducă tastatura telefonului. Ascunde o parte mai mică din ecran în timp ce lucrați și acceptă tastarea de tip tragere cu degetul, cum ar fi scrierea formelor.

Transforma orice intrerupator in #smart - Loxone/Shelly/Tuya/Fibaro + Livolo Dry Contact

Panoul pentru scris opțiuni tactile mână. Scrieți pe panou cu creionul sau cu degetul pentru a introduce text. Tastatura standard extinsă.

  • Este posibil să câștigi bani pe tranzacționare
  • În cazul în care câștigurile în rețea
  • Anulare Folosește Adaptări tactile cu dispozitivul tău iPhone, iPad, iPod touch sau Apple Watch Opțiunea Adaptări tactile modifică modul în care ecranul dispozitivului răspunde la atingeri, glisări și alte gesturi.
  • Sfaturi pentru rezolvarea problemelor legate de Oculus Rift S Știm că există utilizatori care ar putea întâmpina probleme cu dispozitivul Rift S și încercăm să rezolvăm problemele cunoscute în cel mai scurt timp posibil.

Acest aspect reproduce cel mai fidel o tastatură externă standard. Are aceleași funcții și include o selecție extinsă de taste.

opțiuni tactile

Selectați pictogramele aflate imediat sub opțiunile de aranjament pentru a andoca sau a detașa tastatura. Acest lucru vă permite să o păstrați în poziție fixă sau să o mutați într-un alt loc de pe ecran, pentru a se potrivi perfect stilului dvs. Notă: Tastarea bazată pe tragerea cu degetul, cum ar fi scrierea formelor, nu este disponibilă pentru toate limbile.

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

opțiuni tactile

Alăturați-vă discuției.