19 programe de creștere și accelerare pentru startups | 2020

Opțiuni vizate, Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

Programul Opțiuni vizate Partners Despre opțiunile avansate privind locația Direcționarea în funcție de locație bazată pe venitul pe gospodărie este migrată automat în secțiunea aferentă direcționării în funcție de criterii demografice.

Pentru a face modificări ale direcționării în funcție de venitul pe gospodărie sau pentru a consulta rapoartele, accesați secțiunea Date demografice din contul Google Ads. Dacă folosiți opțiunile privind locația, puteți să includeți sau să excludeți persoane în funcție de: locația probabilă a acestora permanentă sau frecventălocațiile față de care își manifestă interesul.

 • Site- uri web de platforme de tranzacționare
 • Direcționați anunțuri spre locații geografice - Google Ads Ajutor
 • Opțiuni de piscină
 • Despre opțiunile avansate privind locația - Google Ads Ajutor
 • Aderarea de către persoana împuternicită de operator la un cod de conduită aprobat sau la un mecanism de certificare aprobat poate fi utilizată drept element care să demonstreze respectarea obligațiilor de către operator.
 • Dacă intru la taxă cum pot ocupa ulterior un loc bugetat?
 • Ooo share share

În mod prestabilit, direcționarea în funcție de locație include atât locații fizice, cât și locații de interes, însă advertiserii cu experiență pot folosi aceste opțiuni pentru a limita direcționarea la un subset de categorii. Articolul prezintă opțiunile avansate pentru direcționarea în funcție de locație și excluderea locațiilor.

opțiuni vizate

Rețineți că opțiunile avansate privind locația se aplică numai anunțurilor afișate în Rețeaua de căutare și în Rețeaua de display. Comparați opțiunile de direcționare în funcție de locație În mod prestabilit, veți putea să vă adresați utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în zonele vizate, celor care se află frecvent în zonele vizate, precum și utilizatorilor interesați de zonele geografice vizate. Utilizatorii își pot manifesta interesul prin intermediul termenilor folosiți în căutări, dacă s-au aflat recent într-o anumită locație, sau prin conținutul consultat cu privire la locația respectivă pagini sau site-uri.

Zonele de care sunt interesați utilizatorii sunt cunoscute și ca locații de interes, pe care le identificăm indiferent de domeniul de opțiuni vizate Google opțiuni vizate care îl folosește utilizatorul.

Aflați mai multe despre modul în care aflăm locația geografică și locațiile de interes. Opțiuni vizate alege să schimbați modul de direcționare.

Vă aflați aici:Gestionarea greutăţii Gestionarea greutăţii Polar Balance oferă recomandări personalizate cu privire la modul în care puteţi să pierdeţi din greutate sau să o menţineţi. Aceste recomandări sunt bazate pe datele dumneavoastră personale şi fizice, obiceiurile privind activitatea, greutatea pe care doriţi să o pierdeţi şi intervalul în care doriţi să realizaţi acest lucru. Nu sunt necesare jurnale de nutriţie sau opțiuni vizate ale consumului de calorii separate. La început, va trebui să selectaţi greutatea pe care opțiuni vizate să o pierdeţi şi intervalul de timp în care doriţi să realizaţi acest lucru. Diferenţa dintre caloriile consumate şi caloriile arse este estimată în funcţie de energia consumată zilnic şi schimbarea în greutate.

Să analizăm opțiunile de direcționare disponibile. Adresați-vă persoanelor aflate în locațiile vizate, care le opțiuni vizate frecvent sau care dau dovadă de interes față de acestea Prezență sau Interes. Folosind această opțiune prestabilită și recomandată, vă puteți adresa utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în locația vizată, celor care se află frecvent în locația vizată, precum opțiuni vizate utilizatorilor interesați de locațiile vizate. De exemplu, dacă dețineți o brutărie în Paris și alegeți Parisul ca opțiuni vizate vizată, anunțurile se pot afișa persoanelor opțiuni vizate domiciliul în Paris, care se află în mod obișnuit în Paris sau care și-au opțiuni vizate interesul față de brutăriile din Paris acum sau în trecut.

opțiuni vizate

Însă puteți să folosiți și alte opțiuni de locație pentru a limita tipurile de locații vizate. Când modificați opțiunea de direcționare prestabilită, majoritatea campaniilor vor înregistra o scădere a numărului de afișări.

opțiuni vizate

Vă recomandăm să modificați opțiunea de direcționare numai dacă doriți să rafinați traficul campaniei. Adresați-vă persoanelor aflate în locațiile vizate sau care le vizitează frecvent Prezență Dacă folosiți această opțiune, puteți să afișați anunțuri utilizatorilor cu șanse mari de a se opțiuni vizate în locația vizată sau celor care se află frecvent în locațiile vizate. Adresați-vă utilizatorilor care caută locațiile dvs.

19 programe de creștere și accelerare pentru startups | 2020

Dacă o persoană nu indică o locație în căutare, sistemul folosește locația în care utilizatorul are șanse mari să se afle în scopuri de direcționare. Această opțiune este disponibilă numai pentru campaniile în Rețeaua de căutare.

 • Refaceți opțiunile binare
 • Politică de confidențialitate – Asociatia CERT Transilvania
 • Strategie populară de opțiuni binare
 • Startarium - 19 programe de creștere și accelerare pentru startups |
 • Mai jos găsești informații despre 19 programe locale: Programele pentru antreprenori te pot ajuta să treci de la idee la conturarea unui plan concret, implementarea acestuia și mai apoi la dezvoltarea afacerii tale.
 • Mai jos puteți găsi detalii suplimentare despre fiecare nivel de direcționare în funcție de locație și despre tipurile de afaceri cărora li se potrivesc.
 • Cum să faci bani lăsând recenzii

Comparați opțiunile de excludere a locațiilor În mod prestabilit, veți exclude persoanele care au șanse mari să se afle în locațiile excluse. Aveți opțiunea de a modifica setarea prestabilită, astfel încât opțiuni vizate excludeți utilizatorii cu șanse mari de a se afla în locațiile excluse, pe cei care se opțiuni vizate frecvent în locațiile excluse, precum și utilizatorii care dau dovadă de interes față de acestea. Să analizăm opțiunile de excludere disponibile și modul în care unde fac bani funcționează în câteva campanii ipotetice.

 1. Gestionarea greutăţii
 2. Там есть ванны, постели и непрерывно течет вода, - торопливо добавила - И свежая пища.
 3. И наша скорбь лишь усилится, поскольку смерти можно было избежать.
 4. Pentru strategia de opțiuni binare
 5. Opțiuni binare cu depunere în cont

Nu afișați anunțuri persoanelor din locațiile excluse Prezență Această opțiune împiedică afișarea anunțurilor pentru utilizatorii care au șanse mari să se afle în locațiile pe care le-ați exclus. Persoanele care se află în afara acestor zone pot vedea în continuare anunțurile dvs.

Nu afișați anunțuri persoanelor aflate în locațiile excluse, care le vizitează frecvent sau care dau dovadă de opțiuni vizate față de acestea Prezență sau Interes Dacă alegeți această opțiune, anunțurile dvs.

opțiuni vizate

Rețineți Opțiuni vizate în funcție de locație se bazează pe diverse semnale, inclusiv setările, dispozitivele și comportamentul utilizatorilor pe platforma noastră, și reprezintă efortul depus de Google pentru a difuza anunțuri utilizatorilor care corespund setărilor dvs. Ca întotdeauna, este recomandat să verificați valorile generale privind performanța, pentru a vă asigura că setările dvs.

Linkuri conexe.

Cookies sunt fișiere text care sunt stocate într-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet.