(Re)Creează-ți propria opțiune PrePay cu Orange Young | Orange

Opțiunile intră, Solicită apel

Windows 10 Mai multe Mai puțin Modul de siguranță pornește Windows într-o stare de bază, folosind un set limitat de fișiere și drivere.

Dacă o problemă nu se întâmplă în opțiunile intră de siguranță, aceasta înseamnă că setările implicite și driverele de dispozitiv de bază nu cauzează problema.

cum se face schimb rapid de bani

Respectarea Windows în opțiunile intră de siguranță vă permite să restrângeți sursa unei probleme și vă poate ajuta să depanați problemele pe PC. Există două versiuni ale modului de siguranță: Modul de siguranță și Modul de siguranță cu rețea. Modul de siguranță cu rețea adaugă driverele și serviciile de rețea necesare accesului la internet și la alte computere din rețea. Selectați din următoarele secțiuni pentru a afla cum să porniți PC-ul în modul de siguranță din Setări, din ecranul de conectare sau dintr-un ecran negru sau gol.

opțiuni binare cum să tranzacționați cu tendința

Dacă acest lucru nu funcționează, selectați butonul Startapoi selectați Setări. Deschiderea setărilor de recuperare Sub Pornire avansată, selectați Reporniți acum. Este posibil să vi se solicite să introduceți cheia de recuperare BitLocker.

opțiuni iq semnale de opțiuni binare

După repornirea PC-ului, opțiunile intră vedea o listă de opțiuni. Selectați 4 sau apăsați F4 pentru a porni PC-ul în Mod de siguranță.

Vodafone Nelimitat Social&Chat

Sau, dacă trebuie să utilizați internetul, selectați 5 sau apăsați F5 pentru Mod de siguranță cu rețea. Atunci opțiunile intră nu puteți deschide Setări pentru a intra în modul de siguranță, reporniți dispozitivul din ecranul de conectare Windows. Selectați 4 sau F4 pentru a porni PC-ul în Mod de siguranță.

Sau, dacă va trebui să utilizați Internetul, selectați 5 sau F5 pentru opțiunile intră de siguranță cu Networking. De la un ecran negru sau gol Notă: Dacă ați criptat dispozitivul, veți avea nevoie de cheia BitLocker pentru a porni în modul de siguranță.

Înainte de a intra în modul de siguranță, trebuie să introduceți mediul de recuperare Windows winRE. Pentru a face acest lucru, veți opri și apoi porni dispozitivul în mod repetat: Apăsați lung pe butonul de alimentare timp de 10 secunde opțiunile intră a opri dispozitivul dvs.

Afișarea metodelor de plată și a permiselor

Opțiunile intră butonul de alimentare din nou pentru a porni dispozitivul dvs. La primul semn că Windows a pornit de exemplu, unele dispozitive afișează sigla producătorului atunci când repornesc apăsați și mențineți butonul de alimentare timp de 10 secunde pentru a opri dispozitivul dvs. Când Windows repornește, apăsați lung pe butonul de alimentare timp de 10 secunde pentru a opri dispozitivul dvs.

videoclipuri cu strategii de opțiuni binare pentru începători

Permiteți dispozitivului să repornească integral. Veți intra în winRE. După repornirea dispozitivului, veți vedea o listă de opțiuni.

La adresa ta pot fi instalate serviciile Orange Home!

Selectați opțiunea 5 din listă sau cum să lucrați cu contul video demo F5 pentru Mod de siguranță cu rețea.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre o eroare de ecran negru sau gol, consultați Depanarea erorilor de ecran negru sau gol.

câștigați bani pe Internet e

Tastați msconfig în căsuța Deschidere și apoi selectați OK. Selectați fila Pornire. Din Opțiuni de boot, debifați caseta Boot în siguranță.

cum să faci bani cu Tom Cat

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Alăturați-vă discuției.