Bitcoin (BTC) şi Ripple (XRP) Calculator al Ratei de Schimb Valutar a Conversiei

Ripple coinmarketcap, Capturi de ecran

#ripple #2ndposition #cryptomarket #rinkusharma Ripple on 2nd position in Coinmarketcap Rinku Sharm

Motivul, se pare, ar fi fost că popularul site coinmarketcap. Platforma coinmarketcap. Erorii i-au urmat represiunile din partea guvernului sud-coreean asupra criptomonedelor, relatează The Wall Street Journal.

ripple coinmarketcap

Mişcarea ripple coinmarketcap de la coinmarketcap a creat un haos atunci când preţurile au ajuns practic în cădere liberă. Din top 40 criptomonede, 31 au înregistrat devalorizări, inclusiv bitcoin şi Ethereum.

Newsletter monede virtuale: Bitcoin se menține deasupra pragului de 10 mii USD Newsletter monede virtuale: Bitcoin se menține deasupra pragului de 10 mii USD 14 februarie Bitcoin evoluează deasupra unui nivel cheie Ethereum a accelerat mișcarea ascendentă Ieri, Bitcoin a atins cel mai ridicat nivel de pe 26 octombrie.

Un reprezentant al platformei a confirmat mişcarea printr-un email adresat către The Wall Street Journal, susţinând că acţiunea a fost luată din cauza discrepanţelor uriaşe de preţuri dintre pieţele sud-coreene şi pieţele din restul lumii. Cea mai afectată dintre criptomonedele populare a fost cea de ripple coinmarketcap Ripple — XRP.

Luni, fără datele din Coreea de Sud, XRP a ajuns la valoarea de ripple coinmarketcap 2,50 dolari, coinmarketcap cotând-o la un moment dat chiar la 2,10 dolari.

ripple coinmarketcap

Pe site-ul Ripple, moneda virtuală era cotată la 2,41 dolari, preţul acesta fiind o medie a preţurilor de pe platforma engleză Bitsmap. ÎnCoreea de sud şi Japonia au devenit pieţe foarte mari pentru bitcoin şi şi alte monede virtuale. Fluxul de bani şi entuziasmul din aceste ţări au făcut ca preţurile folosite să fie mai mari, chiar şi cu sute de dolari faţă de alte platforme de tranzacţionare din lume.

În Japonia, guvernul ripple coinmarketcap acceptat acest sector, implementând reglementări privind tranzacţionarea monedelor electronice. În Coreea de Sud, guvernul şi-a exprimat îngrijorarea privind legătura criptomonedelor cu activităţile infracţionale.

ripple coinmarketcap