Cum să securizați o API-ul REST RASPECT cu Jeton Web JSON?

Schimbați jetonul. Casino token

Urmărește-ne sau alăturați-vă al nostru Swap este un schimb de limba engleză. În lume kryptowalut se referă cel mai adesea indicativele. Schimbă token este efectuată atunci când un proiect dat de criptocurmență merge de la unul la altul blockchanu pentru alta. Intrarea face parte din formare gratuită - Cryptocurrencies - cum să începeți și să vă opriți? Un curs pentru toată lumea!

Testarea API-ului bibliotecii cu Postman În această secțiune, vom folosi un instrument poștal pentru a trimite o solicitare serviciilor bazei de date. Dacă nu aveți un poștaș pe mașina dvs. În afară de poștaș, putem folosi alte instrumente cum ar fi Răsuci schimbați jetonul a trimite cereri către server.

schimbați jetonul

Deschideți un terminal nou și introduceți următoarele: poştaş Poștașul de comandă va determina browserul dvs. Va afișa următoarea ieșire, așa cum se arată mai jos: Acum am înregistrat cu succes un utilizator. Să mergem mai departe pentru a permite utilizatorului care tocmai s-a înregistrat să se autentifice pentru a genera un jeton temporar aleatoriu pentru a accesa tabelul Autori, urmând pașii următori: Faceți clic pe fila de autorizare.

schimbați jetonul

În secțiunea tip, selectați autentificarea de bază. Apoi completați formularul de utilizator și parola cu numele de utilizator și parola cu care v-ați înregistrat anterior.

Como decidir sin equivocarme Qué aceite lubricante usar en mi coche? 5W40 o 5W30? de que depende?

În cele din urmă, apăsați butonul de trimitere pentru a vă autentifica și generați un jeton aleatoriu. Odată cu conectarea utilizatorului cu succes, este generat un jeton aleatoriu pentru utilizator, așa cum se arată în captură de ecran.

Cum să securizați o API-ul REST RASPECT cu Jeton Web JSON?

Vom folosi tokenul aleator schimbați jetonul pentru a accesa tabelul Autori. În această secțiune, vom adăuga informațiile unui autor în tabelul Autori prin metoda POST, urmând pașii următori: Faceți clic pe fila anteturi Includeți următoarele anteturi HTTP afișate în captură de ecran Apoi, faceți clic pe fila corp și introduceți detaliile noului schimbați jetonul Apoi apăsați butonul de trimitere pentru a adăuga detaliile autorului în tabelul autorului Puteți prelua informațiile autorilor din tabelul Autori prin următoarele: Asigurați-vă că tokenul dvs.

schimbați jetonul

Puteți verifica fila anteturi pentru a vă asigura că informațiile necesare sunt în vigoare. Puteți găsi codul sursă complet pe github. Îl puteți clona și verifica în mașină.

O nouă modalitate de a utiliza bine jetoanele WoW®. Acum, dacă cumpărați jetoane WoW cu aur la Casa de licitații, puteți alege să schimbați jetonul pentru 30 de zile de joc sau să îl utilizați pentru a vă finanța portofelul Battle. Portofelul Battle. Deci, cum funcționează totul.