Ce este Airdrop & Bounty Coin? Ghid pentru a obține token gratuit de la ICO

Token airdrop. AIRDROP price chart

Token airdrop maselor[ modificare modificare sursă ] Făcând un airdrop, un start-up poate crea o conștientizare în masă despre proiectul lor sau despre vânzarea token-urilor, cu un cost minim. Campaniile social-media permit proiectului să devină vizibil pentru persoanele care altfel nu ar sti niciodată de existența acestuia fără vreun canal de informare al publicului. Un airdrop poate crea, de asemenea, o rețea vastă de utilizatori care sunt motivați să împingă succesul unui proiect.

Telegramă - Publicitate - Airdrop și Bounty Acestea sunt două cuvinte cheie pe care le-am văzut foarte mult în comunitatea criptografică recent Facebook token airdrop Telegram. Când participă la Airdrop sau Bounty, utilizatorii vor primi jetoane gratuite, trebuie doar să urmați câteva cereri.

Deci, ce este această poveste cu adevărat stricată? Hai Blog cu bani virtuali cercetare Ce este airdrop și recompensă?

opțiuni binare demo cu depozit minim trebuie să câștigi rapid un milion

Ce este airdrop? Au fost multe persoane care au câștigat sute de dolari din fondurile aeriene de criptomonede.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză India Traduceți Airdrops Airdrop is a free distribution of tokens to everyone of course, to a limited extent. They can be aimed at promoting a completely new coin which is not yet on the stock exchanges, and only the preliminary sale of tokens is carried out.

Airdrop este adesea folosit pentru funcționare ICOcu scopul de a promova brandul, precum și de a stârni interesul pentru proiectele oamenilor. Ce este recompensă?

câștigurile acasă sau prin internet câștiguri reale pe internet sfaturi

Pe piața valutară virtuală Bunătate vânătoarea recompenselor este forma în care trebuie să urmați token airdrop cerințe, în schimbul unei anumite cantități de monede gratuite atunci când completați aceste cerințe. Token airdrop este un mod cu care noile token airdrop se comportă mult și în paralel Airdrop. Unele solicitări Bounty comune, cum ar fi: Înregistrarea pe Bitcointalk; Urmați canalul Telegram; scrie proiect de introducere pe blog, mediu; Urmăriți, tweet pe Twitter; Postează pe Facebook; Postează, urmărește pe Linkedin.

opțiuni binare optonbt parabolic sar pe opțiuni binare

În plus, unele monede vor avea cerințe foarte ridicate, cum ar fi faptul că trebuie să-mi placă și să partajeze postări pe săptămână, să împartă mai multe, apoi să obțină o mulțime; Alăturați-vă canalului lor Telegram sau postați linkurile pe care le partajați pe subiectul lor Bounty de mai sus bitcointalk.

Ce este necesar pentru a obține monede gratuite de la Bounty și Airdrop?

verificați adresa bitcoin tranzacționarea câștigurilor reale

Un cont portofel Myetherwallet HOAc MetaMask pentru a primi monede standard ERC20 și alte câteva conturi de token airdrop în funcție de tipul de monedă; dar mai ales celelalte 2 tipuri de portofele Un cont Bitcointalk.

Pentru a găsi informații Airdrop și Bunătate Vă rugăm să continuați să citiți mai jos.

What is an Airdrop and How Do You Get Them?

Cum puteți găsi informații despre Airdrop Informațiile despre elementele aeriene pe care le puteți găsi sunt aproape peste tot, oriunde urmați sau discutați despre criptomonede.

Pot menționa rețelele de socializare, cum ar fi Canalele Telegram, Slack sau Discord Reddit sau Bitcointalk Grupuri pe Facebook Pe lângă rețelele de socializare menționate mai sus, există câteva site-uri web construite cu scopul de a informa oamenii despre apariția airdrops.

Câteva site-uri token airdrop importante sunt:.

cum să faci bani pe Internet 1000 șablon pentru opțiuni binare