Când cauți un job cu satisfacții financiare vezi aici locuri de muncă videochat

Majoritatea dintre noi nu sunt chiar mulțumiți de ce oferă joburile pe care le avem. Fie este prea mult de lucru și timpul liber nu mai există, fie nu suntem plătiți corespunzător.

A lua în calcul al doilea job sau reorientarea în câmpul muncii, sunt într-adevăr soluții de luat în seamă. Un job în mediul online sau într-o locație elegantă merită toată atenția deoarece și satisfacțiile financiare sunt la alt nivel.

Așadar, un job în domeniul videochatului este un job de viitor și nu numai atât. Descoperim oferta mai jos.

Locuri de muncă în domeniul videochatului, ce aduc ele?

Deși multă vreme s-a crezut despre videochat că este un job la negru și că fetele nu sunt plătite corespunzător, acum lucrurile s-au schimbat radical. În plus, a fi model în această industrie nu implică doar nuditate ci mai mult decât atât și anume reale posibilități de comunicare.

Dacă ești interesată de o schimbare majoră în viața ta, vezi aici locuri de munca videochat și optează pentru un interviu. S-ar putea să fii surprinsă de condițiile de muncă oferite, de salariul mult peste cel minim din economie dar și de numeroasele bonusuri și oportunități diferite.

Nu se cere experiență ci doar o bună cunoaștere a limbii engleze, cel puțin la nivel conversațional. Apoi vei alege un program de lucru conform bioritmului personal și în felul acesta vei mai avea și timp liber pentru cei apropiați.

Acest job este legal, se semnează contract de muncă?

Spre deosebire de alte joburi în care angajatorul doar te duce cu vorba, aici vorbim despre condiții serioase de muncă dar și de un contract legal, semnat încă din primele zile de colaborare. Cel puțin așa se procedează la Prime Studios, unde lucrurile sunt făcute la nivel profesional din toate punctele de vedere.

Mai mult chiar, se oferă și cazare pentru modelele din provincie, cel puțin până când acestea își pot cumpăra un apartament sau o casă. Pentru toate fetele se oferă și training gratuit, fie că există experiență sau nu deoarece agenți Prime ține la o conduită elegantă pentru toate modelele sale.

Astfel, ele beneficiază de suportul întregii echipe, nu doar din punct de vedere al instruirii ci și din punct de vedere emoțional, pentru ca ele să se simtă ca într-o mare familie.

Bonusuri numeroase și city-break în orașe superbe

În afară de salariul minim garantat în primele trei luni, și anume 5000 de lei pe lună, modelele cu vechime pot ajunge la sume mult mai mari, în funcție și de implicarea lor. La angajare se oferă bonusul de bun-venit în echipă, plus unul suplimentar dacă se recomandă un alt model.

În fiecare lună sunt organizate competiții, având ca premiu vouchere pentru achiziția de noi outfituri sau mici operații estetice în saloane renumite de înfrumusețare. Norocoasele pot câștiga și concedii de tip city-break în diverse locuri exotice, așadar numai lucruri minunate se pot întâmpla la acest job.

Dacă te-am făcut curioasă, completează formularul de pe pagina oficială Prime-studios.ro.

Contact:

Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944