Trimite mesaj

Comerțul fiat, Meniu de navigare

Conținutul

    Luni, alte surse au declarat pentru Bloomberg că PSA şi-a asigurat marginea opțiunii celui mai important acţionar, Guvernul francez, pentru planul său de a fuziona cu Fiat Chrysler.

    ce pariuri se fac mai bine pe opțiunile binare

    Statul francez, care deţine o participaţie în PSA comerțul fiat BPI France, sprijină memorandumul de înţelegere, iar Consiliul de Administraţie al grupului auto ar urma să se reunească marţi, pentru a revizui condiţiile a ceea ce va fi un acord obligatoriu, susţin sursele. Luna trecută, unele surse au precizat că Fiat Chrysler şi PSA şi-au anunţat angajaţii că vor semna un acord de fuziune comerțul fiat caracter obligatoriu în următoarele săptămâni.

    Cei doi producători auto au ca obiectiv reduceri anuale de costuri de 3,7 miliarde de euro 4,09 comerțul fiat de dolari în urma planificatei fuziuni anunţate la finalul lunii octombrie. Entitatea combinată, cu o capitalizare bursieră de aproximativ 50 de miliarde comerțul fiat dolari, va avea vânzări anuale de aproape nouă milioane de vehicule, fiind al patrulea producător auto global, după Volkswagen, alianţa Renault - Nissan - Mitsubishi şi Toyota.

    cum să câștigi rapid 10 USD online