De ce sa te inscrii la un curs de limba engleza pentru incepatori? 4 motive esentiale!

Traim intr-o lume in care limba engleza este limba de baza pentru foarte multe cursuri de specialitate, evenimente, schimburi de experienta de tip Erasmus+ si altele. Fara doar si poate, cunoasterea acestei limbi este un atu pentru oricine vrea sa-si imbogateasca experienta atat culturala, cat si profesionala.

Asadar, fie ca vrei sa te inscrii la un curs de engleza incepatori, la un curs de engleza de limbaje specializate sau la unul de pregatire pentru examene precum Cambridge, probabil te intrebi daca intr-adevar ai nevoie de acesta in lumea in care limba engleza este la putere, nu? Ei bine, noi te ajutam sa iei o decizie!

Cursurile iti prezinta limba din alt punct de vedere

Daca esti interesat/a de o limba doar pentru a putea purta o discutie lejera cu un prieten, nu este necesar sa urmezi un curs de limba engleza incepatori daca nu-ti doresti neaparat acest lucru. Poti invata regulile de baza ale limbii comunicand cat mai mult in limba respectiva.

Pe de alta parte, daca vrei sa-ti aprofundezi cunostintele si sa urmezi o cariera in care sa le pui in practica, un curs specializat iti va fi extrem de util. Profesorii stiu exact pe ce trebuie sa pui accentul ca sa stapanesti limba ca un nativ.

In plus, la un curs de limba engleza vei afla foarte multe detalii legate de gramatica si semantica pe care probabil nu le vei prinde decat foarte tarziu doar prin simpla comunicare cu un prieten. Pe scurt, toate lucrurile vor fi puse pe raftul lor de la inceput daca alegi sa urmezi un curs de limba engleza.

Vei avea oportunitatea de a invata impreuna cu altii

Daca iti place lucrul in echipa, te vei distra pe cinste la un curs de engleza pentru incepatori. Este mult mai usor sa inveti o limba straina atunci cand ai in echipa alte persoane care au acelasi nivel de limba. Puteti naviga impreuna dificultatile procesului de invatare, puteti sa va oferiti sfaturi unul altuia sau sa va ajutati atunci cand nu intelegeti ceva.

Vei avea oportunitatea de a te pregati pentru un anumit domeniu

Vrei sa-ti folosesti cunostintele de limba engleza in sfera afacerilor, de exemplu? Dupa ce iti aprofundezi un pic cunostintele, poti urma un curs specializat de Business Communications, de exemplu.

Unele scoli de limba precum Bsmart ofera si cursuri de limbaje specializate in domeniul medical, juridic sau bancar. In acest caz, cursurile sunt absolut necesare, pentru ca informatia disponibila online nu este indeajuns pentru a-ti forma un vocabular complet pentru nisa in care vrei sa activezi.

Vei primi un certificat de limba engleza

Indiferent de nivelul pe care-l ai, fie ca urmezi un curs de engleza pentru incepatori sau avansati, vei primi un certificat de absolvire a cursului, care-ti va prinde bine in procesul de angajare. Pe deasupra, vei putea opta si pentru pregatire pentru examele cu recunoastere internationala precum Cambridge sau IELTS.

Desigur, ai putea sa te pregatesti si singur/a pentru aceste examene, dar ti-ar lua mult mai mult timp, pentru ca n-ai avea un profesor la dispozitie care sa te ajute cu un raspuns daca ai anumite neclaritati. Din pacate (sau din fericire pentru cei pasionati de lingvistica!), limba engleza are o multime de exceptii. Despre unele stiu doar profesorii!

Inca nu te-am convins sa te inscrii la un curs de engleza incepatori? Contacteaza echipa de la centrul Bsmart si afla mai multe detalii de la ei despre ce presupune un curs de limba engleza si care sunt avantajele acestuia!