Oferte de angajare la un studio de videochat din București – vezi site-ul Luxury Studio aici

În ziua de astăzi rari mai sunt angajatorii care oferă, pe lângă un salariu substanțial, și stabilitate financiară. Cei mai mulți dintre ei dintre ei se limitează la a oferi salariul minim pe economie sau pentru a înlocui angajații după doar câteva luni, dacă aceștia cer salarii mai mari.

De aceea multe persoane aleg joburile nișate sau cele din online, dar care garantează corectitudinea și mai ales un venit confortabil, cu care chiar poți începe planuri noi de viitor. Mai mult chiar, visurile de a avea o casă sau o mașină pot deveni realitate. Vorbim mai pe larg despre ce anume este vorba în articolul care urmează.

Salariu garantat la început de drum plus bonusuri din încasări

Joburile în online sunt cele care domină acum piața muncii, dar nu toate dintre ele oferă oportunități egale de dezvoltare. Astfel, oferte de angajare la un studio de videochat din Bucuresti nu sunt decât pentru acele persoane care vor să își pună în valoare calitățile fizice și cele intelectuale și să fie bine plătite pentru asta.

Agenția Luxury Studio din capitală se mândrește cu faptul că este una dintre cele mai corecte de pe piața de videochat. Aceasta oferă, în primele trei luni de la începerea colaborării, suma de 20000 lei garantat pentru a asigura modelelor un confort material, dar și emoțional la început de carieră.

În ceea ce privește bonusul din încasări, acesta se ridică la 70%, desigur raportat la orele petrecute în studio. În plus, pentru fiecare model recomandat se mai plătește încă un bonus de 500$. Pentru cei interesați vezi site-ul Luxury Studio aici. 

Visurile tale sunt la un pas distanță de a deveni realitate

Cine nu și-ar dori ca din banii câștigați să își poată cumpăra treptat o casă sau o mașină? Aceste lucruri pot deveni realitate într-un timp mai scurt la agenția de modele Luxury Studio. Pe lângă condițiile foarte bune de lucru, un cadru adecvat și aparatură profesionistă, echipa de aici oferă modelelor sale posibilitatea de a-și achiziționa tot ce își doresc cu ajutorul împrumuturilor pentru nevoi personale.

Pe de altă parte modelele de aici mai pot beneficia și de operații estetice sau de reîmprospătare a look-ului. Iar pentru promovarea lor profesională vor avea parte și de fotografii făcute de profesioniști în locuri exclusiviste.

La fel, premiile și concursurile oferite sunt reale, la acestea putându-se câștiga gadgeturi de ultimă generație, mașini, răsfăț la saloane sau premii în bani.

Confidențialitate garantată, nu este nevoie de experiență anterioară

Agenția Luxury Studio nu are ca cerință de angajare o experiență anterioară, deoarece modelele vor avea parte de suport și training gratuite din partea echipei. Chiar și limba engleză se poate îmbunătăți aici, conversând zilnic cu persoane aflate în diferite colțuri ale lumii.

Dorința de comunicare și amabilitatea, pe lângă aspectul fizic plăcut sunt însă factori esențiali de reușită. Pentru a proteja modelele de videochat, site-urile de profil nu pot fi accesate din țară, deci nimeni apropiat nu va ști despre jobul sau identitatea lor. Programul este de asemenea liber ales, în funcție de nevoile personale ale fiecărui model. Astfel, mai rămâne și timp liber pentru o binevenită relaxare.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială.

Contact: contact@luxurystudio.ro