Vinuri si sampanie

Opțiuni rotenberg, Rotenberg - Emeritus - Merlot 2016 - 0.75L, Alc: 13.8%

Conținutul

  Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi.

  opțiuni binare matrice genezică

  Cramele Rotenberg au luat fiinta dupa ce un fost Opțiuni rotenberg, Mihail Rotenberg, s-a hotarat sa dea un nou sens carierei sale si a inceput sa investeasca in pasiunea sa. Azi va propunem sa incercati Notorius Merlotun vin ferm, opțiuni rotenberg, foarte puternic. Dupa o maturare de 18 luni in butoaie noi de stejar romanesc, se prezinta astazi in fata noastra cu arome de vanilie, cafea, ciocolata, dublate de un nas puternic de visine din visinata si cirese negre.

  exclusve ndcator pentru opțiuni binare

  Este un vin astringent, cu o buna aciditate, cu final plin si lung. Cu un bun potential de invechire, de ani, este perfect servit la 12°C, alaturi de confit de canard sau carpaccio de vita si branzeturi fine.

  Aceasta oferta s-a incheiat. Vezi oferta zilei de azi. Cramele Rotenberg au luat fiinta dupa ce un fost IT-ist, Mihail Rotenberg, s-a hotarat sa dea un nou sens carierei sale si a inceput sa investeasca in pasiunea sa. Primus este un vin intens si mandru.

  Ce spun pasionatii despre acest vin: Notele picante, extractivesunt o constanta a acestui Merlot de Dealu Mare, care pastreaza aceeasi linie cu care ne-a obisnuit de la lansare.

  Notorius spune lucrurilor pe nume, fara ocolisuri: aromele sunt directe, generoase, corpul plin cu o textura bine inchegata, si un final prelung, dulceag-piperat.

  câștigați bani pe Internet verificând fișierele

  E un vin care cere carnaciori picanti la tigaie, cu cartofi noi si rozmarin. Mihai Oprea, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iul Nu cred ca vinurile semnate Rotenberg mai au nevoie de o prezentare speciala. Aceasta editie Notorious opțiuni rotenberg se indeparteaza de canonul obsinuit: mult fruct rosu bine copt, parfumuri lemnoase si vanilate, pruna usor afumata si un toping generos de ciocolata.

  Concentratie buna la nivel gustativ, textura supla, aciditate medie, si un final persistent, in care legea este impusa de opțiuni rotenberg pruna omniprezenta.

  Pe 23 de hectare aflate între comunele Ceptura si Fântânele, echipa Rotenberg cultivă Merlot, urmat de Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon, trei soiuri de referință pentru lumea vinurilor rafinate. În crama Rotenberg, opțiuni rotenberg sunt fermentați separat, cu căciula imersată. Sâmburii sunt păstrați în caciulă fără a fi spartă pentru a se elimina cea mai mare parte a taninurilor rele, amare și ierboase. Trecerea mustului în vase de fermentare și mai apoi în butoaiele de maturare se face sub influența greutății proprii fără pompe.

  Un vin care vine in intampinarea asteptarilor create de imaginea producatorului. Ciprian Haret, Pasionat de vinuri - Data degustarii: Iul Acest Merlot este ca un cal naravas pe care a pus saua un calaret indemanatic.

  Dupa o maturare de un an si jumatate la baric, urmata de un opțiuni rotenberg de cateva luni in sticla, culoarea vinului este purpuriu intens, iar nasul vine cu un mix exotic de visinata, vanilie si smochine. Gustativ este centrat pe aceleasi note care dau specificitate vinurilor cramei Rotenberg: visine supracoapte, prune afumate si cafea prajita.

  Pe 23 de hectare aflate între comunele Ceptura si Fântânele, echipa Rotenberg cultivă Merlot, urmat de Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon, trei soiuri de referință pentru lumea vinurilor rafinate.

  Postgustul mediu vine cu note vegetale, condimente si senzatii dulci-amarui. Recomand servirea la grade, dupa o carafare de circa o ora.

  cum să câștigi și să nu cheltui bani