Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs.

Opțiunile aplicației

Conținutul

  Selectați dacă alți utilizatori vă pot trimite mesaje de e-mail Permiteți altor utilizatori să trimită e-mail în numele dvs.

  opțiunile aplicației metodologie de tranzacționare pentru comercianți

  Selectați această opțiune pentru a permite altor utilizatori Dynamics să trimită mesaje de e-mail în numele dvs. Atenție: dacă selectați această opțiune, alți utilizatori pot trimite mesaje de e-mail în numele dvs.

  Numele dvs.

  opțiunile aplicației un mod real de a câștiga bani pentru studenți pe internet

  Selectați mesajele de e-mail pentru urmărire în Dynamics Piesă Selectați mesajele de e-mail pe opțiunile aplicației doriți să le urmăriți automat în Dynamics Opțiuni: opțiunile aplicației Mesaje de e-mail drept răspuns la e-mailurile Dynamics - Mesaje de e-mail de la clienții potențiali, persoane de contact și conturi din Dynamics - Mesaje de e-mail din rândurile Dynamics activate pentru e-mail Configurați regulile de urmărire folder Configurarea de foldere opțiunile aplicației a urmări automat mesajele de e-mail primite.

  Creați automat rânduri în Dynamics Creați Selectați această opțiune pentru a permite Dynamics să creeze automat clienți potențiali sau opțiunile aplicației de contact pe baza informațiilor din mesajele de e-mail urmărite.

  opțiunile aplicației grafic bitcoin inr cash

  Afișați e-mailurile sub formă de conversație în Cronologie Selectați acest lucru pentru a enumera mesajele e-mail într-un fir de conversație, modul în care funcționează multe aplicații de e-mail atunci când vizualizați mesajele e-mail într-o conversație.

  Vizualizați Cutia poștală Selectați acest link pentru a vedea detaliile cutiei poștale.

  Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. Puteți folosi Opțiuni privind activitatea pentru a alege ce tipuri de activitate sunt salvate în Contul dvs. Aceste setări se aplică pe toate telefoanele care sunt conectate la contul dvs. Puteți oricând să modificați aceste setări și să vedeți sau să ștergeți activitatea salvată.

  Opțiunile filei Confidențialitate Notă Această filă nu este disponibilă dacă administratorul de sistem a selectat preferințele de confidențialitate pentru întreaga organizație în Setări de sistem. Contactați administratorul.

  opțiunile aplicației VVK trading cazane

  Opțiuni Selectați-vă preferința de notificare a erorilor Opțiuni: - Mi se solicită permisiunea pentru a trimite un raport de eroare la Microsoft. Specificați ce doriți să facă Dynamics atunci când apare o eroare. În funcție de selecție, rapoartele de eroare sunt partajate și utilizate de Microsoft pentru îmbunătățiri de produs.

  În ecranul Start, faceți click pe. Dacă în ecranul Start nu aparefaceți click dreapta într-o zonă goală și apoi faceți click pe All Apps din bară. Faceţi click pe Brother Utilities. Selectaţi numele modelului dvs.

  Vă recomandăm să trimiteți rapoartele de eroare la Microsoft astfel încât Microsoft să poată utiliza informațiile pentru îmbunătățiri de produs. Opțiunile filei Limbă.