ŞTIRILE ZILEI

Piton bitcoin. Cum se scrie o strategie profitabilă pentru algotradarea Bitcoin cu Jesse |

Momentul socant in care oamenii piton bitcoin un piton urias si il descopera in interior pe prietenul lor dat disparut.

piton bitcoin

VIDEO Autor: Stirileprotv Cativa barbati eviscereaza un piton lung de 7 metri pe care l-au ucis in padure si raman inmarmurit cand vad ce este in stomacul reptilei. Scenele bulversante piton bitcoin fost filmate cu mobilul.

„Unul dintre cele mai interesante aspecte ale descoperirii”

Barbatii din Indonezia au ucis reptila avand o sumbra banuiala, care, pana la urma s-a adeverit. Sarpele le inghitise prietenul dat disparut de mai multe ore, relateaza Daily Mail.

piton bitcoin

Akbar Salubiro, 25 de ani, dintr-un sat din vestul insulei Sulawesi din Indonezia, a disparut duminica pe cand se afla pe o plantatie de palmieri. Cateva ore mai tarziu, membrii familiei si prietenii au zarit in gradina, in apropierea locului in care a fost vazut piton bitcoin data Akbar, un piton urias, cu abdomenul umflat.

piton bitcoin

Banuind ca sarpele este raspunsul la intrebarea lor, l-au ucis si apoi l-au despicat, descoperind cu groaza trupul lipsit de viata al barbatului de 25 de ani. Desi pitonii sunt destul de des intalniti in zona, serpii de asemenea dimensiuni sunt totusi foarte rari, iar tragedia i-a speriat pe oameni care cer acum ajutorul autoritatilor.

piton bitcoin

Citește și O familie are acasa 12 pisici, 2 caini, un crocodil, cateva soparle si de serpi. Cum se impaca animalele intre ele.

piton bitcoin